Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2009

Rockap - Demos
Νοέμβρης 2008 / Underground Όνειρα

Όνειρα… όνειρα… όνειρα! Underground…, rock, metal, punk. Όνειρα ελληνόφωνα και αγγλόφωνα. Όνειρα συγκροτημάτων και ανθρώπων που αγαπάνε την μουσική και αυτό που κάνουν.

Το διαδικτυακό μουσικό περιοδικό Rock Αποδράσεις παρουσιάζει κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει ξαναγίνει. Στις μέρες που το download κυριαρχεί και σκοτώνει δισκογραφικές, δισκάδικα, συγκροτήματα, ρίχνει online την πρώτη μεγάλη ηλεκτρονική συλλογή, “Underground Όνειρα”.

Η συλλογή που ετοίμασε για εσάς το rockap.gr έχει ως βασικό στόχο να δείξει ότι η χώρα μας δεν παράγει μονάχα μαζικά ριάλιτι και μπουζουκλερί, αλλά παράγει και μικρότερης εμβέλειας “προϊόντα”, όπως μπάντες που ρίχνουν ιδρώτα και χρήμα προσπαθώντας να μας γεμίσουν με την μουσική πνοή τους.
Η “Underground Όνειρα” μέσω των 68 τραγουδιών που την απαρτίζουν, δημιουργίες 68 διαφορετικών εν ενεργεία Ελληνικών μπαντών, κάποιες από τις οποίες έχουν δισκογραφία δίνει ένα μήνυμα που απευθύνεται σε όλους όσους εμπλέκονται στο μουσικό εργοστάσιο της Ελλάδας, ώστε να κάνουν κάτι, π.χ. μειώσεις τιμών cd, καλύτερη αντιμετώπιση , χώρους για συναυλίες και άλλα πολλά.

Συγκροτήματα από διάφορες πόλης της Ελλάδας προσφέρουν στους αναγνώστες του Rockap.gr και όχι μόνο, από ένα τους τραγούδι, ρίχνοντας κέρμα και κάνοντας ένα όνειρο που μόνο με συλλογική προσπάθεια μπορεί να γίνει αληθινό. Μια πραγματικά δυνατή εγχώρια σκηνή δίχως εκμεταλλεύσεις.

Περιέχει :

Zero Project, Χορευτές του Βυθού, Ouzo the band, Ding an sich, Intiotek, Μέντα, TUG, Έξοδος, Πληνθέτες, Σέλας, Φτηνό Ευέλικτο Μουσικό Δυναμικό, Cameres, Σύμπτωμα, Δυτικός Άνεμος, Μέρες, Ένοχες Σκέψεις, Καπνός, Ιχθείς, Antoine Parinis, Ένα βήμα μπροστά, Στο Όνειρο, Galliard, Wormed Potatoes, DeadBeat Escapement, Schema, September, Laissez Faire, Addictive, The Skelters, Κυνηγοί Ονείρων, Χίμαιρα, Μαυροκόκκινο, Entelia, Medoyssa, Κίτρινα Φώτα, Versus, Μαύρη Μαγιονέζα, Paramana, Ντελίριο, Κεραίες, Θίασος Τρελλών, Τεκίλα, Spinaloga, Ποιότητα, Τhree way plane, Διχασμένες Αλήθειες, Indico, Αντίδραση, Revolting Βreed, ATM, D Volume, Cain, Nightstalker, Anal veritas, Trigger, Playground Rust, Poem, Building Chaos, Contemplation, Αργύρης Αφεντάκης, Dr Love, Ink, Synesnthesia, Slave At God, Need, Rex Mundi , Ritual of odds, Custom Made Noise


Rockap.gr - Underground Oneira.part1.rar

Rockap.gr - Underground Oneira.part2.rar

Rockap.gr - Underground Oneira.part3.rar
ΤΟ 2002 ΤΟ ROCKAP.GR ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΕ DEMO ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΙ "ROCKAP TA DEMOS", ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ 13 ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ. ΤΟ 2008 ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "UNDERGOUND ΟΝΕΙΡΑ - ΤΑ DEMOS ΙΙ", ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ 6 ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΟΙ 2 ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.


Rockap - Τα Demos


ΑΛΓΟΣ - ΒΙΑΙΗ ΑΝΟΙΞΗ
ΜΕΘΗ ΛΗΘΗ - ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ

ΛΕΥΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ - ΛΕΥΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

ΑΘΟΡΥΒΟΙ - ΟΝΕΙΡΟ

ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ - ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΠΑΣΤΟ

ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΝΑ - ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΔΩΔΕΚΑΤΗ ΝΥΧΤΑ - Η ΝΥΧΤΑ ΦΕΥΓΕΙ

ΝΙΦΑΛΙΑ - ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΣ ΚΛΑΡΑ

ΔΙΑΦΥΓΗ - ΔΡΑΠΕΤΕς ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ

ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ - ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΙΣ

ΔΕΛΕΑΡ - ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΖΩΗ

ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΕΨΙΛΟΝ

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ - ΜΥΘΟΣ


rapidshare.com/files/50007107/rockap_ta_demos.rar

Underground Όνειρα - Τα Demos IIΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ - ΜΑΘΕ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ

ΤΕΚΙΛΑ - ΝΟΣΟΚΟΜΑ

ΕΝΟΧΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ - ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΙΣΩ

ΑΠΟΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ - ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ENOLA STR8 - ΚΑΤΙ ΩΡΕΣ

ENTELIA - ΚΡΥΑ ΒΡΟΧΗ


rapidshare.com/files/95007333/UnderGround_Oneira.rar