Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2007

Νέκυια

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε στις αρχές του 2004. Η θεματολογία των τραγουδιών τους ενίοτε στρατευμένη αγγίζει τα σύγχρονα προβλήματα ατομικά και κοινωνικά με λόγο αιχμηρό και επίκαιρο. Οι Νέκυια έχουν σα στόχο την διείσδυση τους στην ελληνική δισκογραφία και την ισχυρή live παρουσία τους τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία.Παράλληλα διατηρούν ισχυρή πεποίθηση ότι υπάρχει ο κατάληλος χώρος και χρόνος για την αντεπίθεση της ελληνικής ρόκ σκηνής.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Παναγιώτης Λυμπέρης - φωνή
Γιώργος Ματάκιας - κιθάρα
Κώστας Φωκάς - τύμπανα
Nτίνος Λαυρεντάκης - μπάσο

Οι πληροφορίες είναι από το site του συγκροτήματος στο "www.mpgreek.com". Εκεί μπορείτε να ακούσετε τραγούδια τους. Μπορείτε επίσης να τους επισκεφτείτε στον χώρο τους στο myspace.

www.myspace.com/thenekyiaband

Νάμα

Το 1992 κυκλοφορούν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Νάμα". Το 1994 κυκλοφορεί ο δίσκος "Νάμα ΙΙ", ενώ ένα χρόνο μετά κυκλοφορεί ο δίσκος "Αναμνήσεις ο οποίος περιέχει 10 διασκευές. Το 1998 είναι η σειρά του δίσκου "Νάμα ΙΙΙ Ζωή Παράσταση". Ακολουθούν 2 δίσκοι, το 2002 "Νάμα IV" και 2005 "Ένα Μακρύ Ταξίδι".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Ιφιγένεια - φωνή , στίχοι
Αριστελιδης Παυλής - ενορχήστρωση , σύνθεση

Οι πληροφορίες είναι από το επίσημο site του συγκροτήματος "www.geocities.com/namagr". Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Μια Κυριακή , Δεν Υπάρχει Μετά) εδώ : Νάμα

www.myspace.com/namamusic

Ντόμινο

Το 2003 κυκλοφορεί ο δίσκος "Όνειρα Χύμα Κι Έρωτας Ποίημα".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Βασίλης Πάντσιος - στίχοι , σύνθεση , φωνή
Κατερίνα Σκρέκη - φωνή
Λεωνίδας Φιλίντας - σύνθεση , μπάσο
Γιάννης Λάζος - κιθάρες
Νίκοπ Ντεκούλης - σύνθεση , keybords
Γιώργος Καραχάλιος - τύμπανα

Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Όνειρα Χύμα Κι Έρωτας Ποίημα , Κρυφό Μου Πάθος) εδώ : Ντόμινο

Ντελίριο

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2006 στη Θεσσαλονίκη. Το 2007 κυκλοφορούν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Έξω Φρενών".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Τεο - φωνή , πνευστά
Βασίλης - κιθάρα , φωνή
Τσεμπε - κιθάρα
Αστέρης - μπάσο , φωνή
Χρήστος - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.anexartisi.gr". Μπορείτε να ακούσετε 4 τραγούδια στη σελίδα του συγκροτήματος στο myspace.

www.myspace.com/nteliriosalonica

Νώε

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1986 στη Θεσσαλονίκη. Το 1988 κυκλοφορεί ο πρώτος τους δίσκος με τίτλο "Νώε". Ο δεύτερος δίσκος κυκλοφορεί το 1990 με τίτλο "Γιαγιά Ειρήνη".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Κώστας Μπραβάκης - φωνή , ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα
Όλγα Μερκενίδου - φωνή
Κώστας Θεοδώρου - μπάσο , κιθάρες
Σάκης Πασσάς - τύμπανα

Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Ο Ξενέρωτος , Ξαπλωμένος) εδώ : Νώε

Νοστράδαμος

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1970. Το 1972 με το τραγούδι ''Δώσ' μου το χέρι σου'',πέρνουν μέρος στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και κερδίζουν το βραβείο του καλύτερου προτοεμφανιζόμενου συνθέτη και εκτελεστή. Το συγκρότημα συνεχίζει και εμφανίζεται σε διάφορους χώρους όπως το club ΕΛΑΤΗΡΙΟ μαζί με τους SOCRATES και τα ΑΝΑΚΑΡΑ. Το 1974 το συγκρότημα διαλύεται. Έχουν κυκλοφορήσει 1 δίσκο το 1972 με τίτλο "Νοστράδαμος", ενώ έχουν κυκλοφορήσει 7 singles.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

- Στέλιος Φωτιάδης - μπάσσο , φωνή
- Δέσποινα Γλέζου - φωνή , κιθάρα
- Ιπποκράτης Εξαρχόπουλος "Τσάρλι" - κιθάρα , φωνή
- Chris King - φωνή

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.musicheaven.gr". Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Δως Μου Το Χέρι Σου , Τι Συμβαίνει) εδώ : Νοστράδαμος

Νίπτω Τας Χείρας

Το 1999 κυκλοφορούν το δίσκο "Η Οργή Είναι Το Κλειδί" ο οποίος είναι και ο μοναδικός δίσκος του συγκροτήματος, ενώ συμμετέχουν σε διάφορες συλλογές της εταιρίας "Legend".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Πάνος Πιλάτος - φωνή , στίχοι
Αριστοτέλης Καυκάς - μπάσο , πλήκτρα , σύνθεση
Στέφανος Ποπώλης - κιθάρα

Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Η Οργή Είναι Το Κλειδί , Προφήτης) εδώ : Νίπτω Τας Χείρας

Μαϊντάς Νίκος

Ο Νίκος Μαϊντάς γεννήθηκε στην Αθήνα. Σε ηλικία 17 ετών, προσχώρησε στο συγκρότημα των Magic De spell ως μπασίστας τα δύο πρώτα χρόνια, ενώ στην πορεία πέρασε στην σύνθεση, τα πλήκτρα αλλά και στα φωνητικά. Με το συγκρότημα των Magic De spell έγραψε και ερμήνευσε τραγούδια όπως το «Εμένα οι φίλοι μου» σε ποίηση Κατερίνας Γώγου, η «Όγλα», ο «Λύκος», η «Πεταλούδα», το «Κόκκινο». Το 2003, μεταξύ πολλών συναυλιών, εργάστηκε για τελευταία φορά με το συγκρότημα για την κυκλοφορία ενός νέου δίσκου. Αρχές του 2004, ο Νίκος Μαϊντάς, αποχώρησε από τους Magic De spell. Τα τελευταία τρία χρόνια ο Νίκος Μαϊντάς, συνεργάζεται με τον Πάνο Κατσιμίχα και τον Μάνο Ξυδούς ως τραγουδιστής και πιανίστας και έχει πραγματοποιήσει μαζί του πάνω από εξήντα συναυλίες. Το 2006 ηχογράφησε το δίσκο με τίτλο «Σπασμένα Ρολόγια», ο οποίος κυκλοφορεί από την Impact music.

Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Σπασμένα Ρολόγια , Κυριακή) εδώ : Μαϊντάς Νίκος

www.myspace.com/nikosmaintas

Be Mol

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2000 στην Κοζάνη. Έχουν συνεργαστεί με πολλά συγκροτήματα όπως De Facto , C-Real , Onirama κ.α.. Το καλοκαίρι του 2007 κυκλοφόρησε η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Κράτησέ Με Στο Ρυθμό".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Παπαδόπουλος Αργύρης - φωνή
Βακουφτσής Κώστας - κιθάρα
Χαλβατζης Νίκος - τύμπανα
Παπαευαγγέλου Γιάννης - πλήκτρα
Βητόπουλος Βαγγέλης - μπάσο

Οι πληροφορίες είναι από τη σελίδα του συγκροτήματος στο myspace. Εκεί μπορείτε να ακούσετε τραγούδια τους.

www.myspace.com/bemolgroup


ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/Be_Mol

Magic De Spell

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1980. Δισκογράφησαν για πρώτη φορά το 1981 στην πρώτη ελληνική ανεξάρτητη εταιρία “Happening”, το EP“ Nightmare”. Ακολούθησε η συλλογή ελληνικών συγκροτημάτων “Happening ΄82” όπου συμμετείχαν με δύο τραγούδια. Στην συνέχεια κυκλοφόρησαν τρία album (“A Body In A Snare” , “Kiss The Mirror” και “Cpt Blind”). Σ΄αυτή την αγγλόφωνη περίοδο τους οι Magic έπαιζαν κυρίως στην Αθήνα (μικρά clubs , σχολεία , γήπεδα , συναυλιακοί χώροι) μόνοι τους ή παρέα με άλλα ελληνικά και ξένα συγκροτήματα (The Fall , Godfathers , The Stranglers , EMF κ.α ,).Το 1991 κυκλοφορεί το διπλό album “ A Story *The Best And The Rest” που αποτελεί και το κλείσιμο της αγγλόφωνης περιόδου ενώ το 1992 συμμετέχουν στο album – συλλογή “ΡΟΔΟΝ Live”. Η ελληνόφωνη περίοδος του γκρουπ άρχισε το 1993 με το album “Διακοπές Στο Sarajevo”. Στο τέλος του 1995 κυκλοφορεί το “ Νιψον Ανομήματα Μη Μόναν Όψιν”. Το 1997 κυκλοφορεί το mini album “Ο Φόβος Έχει Όνομα”. Σ’ αυτή την περίοδο οι Magic De Spellπραγματοποίησαν πάνω από 100 συναυλίες σ’όλη τη χώρα. Τον Ιούνιο του 1998 κυκλοφορεί το “Τραμπάλα Στις Ταράτσες Ετοιμόρροπων Σπιτιών”. Ο Μάρτης του 2000 βρίσκει τους Magic με νέο δίσκο με τον τίτλο “Κόκκινο” ενώ τον Απρίλιο του 2005 κυκλοφορεί ο δίσκος "Ο Τελευταίος Επιζών".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Θοδωρής Βλαχάκης – τύμπανα
Νίκος Γεωργούλης – κιθάρες , φωνητικά
Κώστας Βούλγαρης – φωνή
Βασίλης Νισόπουλος - μπάσο
Δημήτρης Μποτής - πλήκτρα

Οι πληροφορίες είναι από το επίσημο site του συγκροτήματος "www.magicdespell.gr". Μπορείτε να βρείτε 3 τραγούδια (Εμένα Οι Φίλοι Μου , Όποις Μ'αγαπάει Πληγώνεται , Sarajevo) εδώ : Magic De Spell

www.myspace.com/magicdespell

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/Magic_De_Spell

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2007

Μπλε

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1995 στη Θεσσαλονίκη. Το 1996 κυκλοφορεί ο πρώτος δίσκος με τίτλο "Ενοχές". Το 1998 κυκλοφορεί ο ομόνυμος δίσκος, ενώ το 2000 ο δίσκος "Έλα Να Δεις". 2 Χρόνια αργότερα κυκλοφορεί ο δίσκος "Στα Μαύρα Έχω Ντυθεί" και το 2004 ο δίσκος "Έτσι Θέλω Εγώ Να Ζω". Τελευταία τους δισκογραφική δουλειά ο δίσκος "Όνειρα Σου Τραγουδάω" που κυκλοφόρησε το 2006.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Γιώργος Παπαποστόλου – μουσική
Γιώργος Παρώδης – στίχοι
Τζώρτζια Κεφαλά – φωνή
Νατάσα Αλεξίου – βιολί

Στις συναυλίες των "Μπλε" συμμετέχουν οι μουσικοί :

Χρήστος Κουτσούρης - τύμπανα
Πάνος Παπάζογλου - κιθάρα
Χρήστος Κλάρος - μπάσο
Νίκος Νικολόπουλος - πλήκτρα
Μανώλης Τριχάκης - πλήκτρα

Οι πληροφορίες είναι από το επίσημο site του συγκροτήματος "www.ble.gr". Μπορείτε να βρείτε 3 τραγούδια (Θυμάμαι , Δεν Θέλω , Φοβάμαι) εδώ : Μπλε

www.myspace.com/oimple

Μυστικά Μονοπάτια

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1999 στην Αθήνα. Η πρώτη τους εμφάνιση έγινε τον Μάη του ίδιου χρόνου. Κομμάτια τους περιέχονται σε συλλογές του Atlantis.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Γιάννης Βρεττάκος - μπάσο , φώνη
Σταμάτης Λιόντος - κιθάρα
Νίκος Βεντούρης - φωνητικά
Παναγιώτης Πουλάκης - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.rock-underground.gr". Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Στα Φώτα Της Νύχτας , Πέφτω) εδώ : Μυστικά Μονοπάτια

www.myspace.com/mymonopatia

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2007

Μηδέν Α

Συμμετοχή στη συλλογή next big thing με το κομμάτι "Θλιμμένος Ουρανός".

Μπορείτε να βρείτε 1 τραγούδι (Θλιμμένος Ουρανός) εδώ : Μηδέν Α

Μωρά Στη Φωτιά

Το συγκρότημα σχηματίστηκε αρχικά το 1985 στη Βέροια με ονομασία "Τεμπέληδες Της Εύφορης Κοιλάδας". Το 1986 αλλάζουν το όνομά τους σε "Λεγεώνα Των Ξένων", ενώ το 1987 παίρνουν το οριστικό τους όνομα και κυκλοφορούν τον πρώτο τους ομόνυμο δίσκο. Το 1999 κυκλοφορύν το δεύτερο δίσκο τους με τίτλο "Θεατρίνοι" και το 2005 κυκλοφορεί ο δίσκος "Στο Δρόμο". Τον Νοέμβριο του 2008 κυκλοφορεί το διπλό live cd και διπλό live dvd "20 Χρόνια Μωρά Στη Φωτιά".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Στέλιος Παπαϊωάννου - Σαλβαδόρ - φωνή
Βαγγέλης Νοτόπουλος - μπάσο
Ηλίας Πετρίδης - πλήκτρα
Γιώργος Βασίλας - κιθάρα
Πασχάλης Ιγνατιάδης - τύμπανα
Μενέλαος Καραγιάννης - τρομπόνι
Νίκος Νικολαΐδης - τρομπέτα

Οι πληροφορίες είναι από το επίσημο site του συγκροτήματος "www.morastifotia.gr". Μπορείτε να βρείτε (Το Παυσίπονο , Μόνος Σου Ξανά) τραγούδια εδώ : Μωρά Στη Φωτιά

www.myspace.com/morastifotia

Μωβάστρο

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2003 στην επαρχία της Καβάλας, από τους Σείριο Σαββα’ί’δη και Στράτο Πατλαμάζογλου. Δουλεύοντας δικό τους υλικό σε στίχους και μουσική του Σείριου Σαββα’ί’δη, κατέληξαν στην ηχογράφηση δύο demos, και την πραγματοποίηση live εμφανίσεων με την βοήθεια session μουσικών. Τον Απρίλιο του 2005, η μπάντα παίρνει την τελική της τρίο μορφή, συναντώντας τον Κώστα Ζαροδήμο… Μετά τον πειραματισμό των δύο demos, οι Μωβάστρο κατέληξαν στον Εναλλακτικό Rock ήχο τους, ηχογραφώντας έτσι τον πρώτο ανεξάρτητο δίσκο τους ‘Ανακυκλοθυμία’ το 2006, υποστηρίζοντάς τον με live εμφανίσεις. Το ‘Ανακυκλοθυμία’ διατίθεται ακόμη δωρεάν από το official site της μπάντας, www.movastro.com. Το επόμενο βήμα των Μωβάστρο ήταν η συνεργασία με τον ποιητή Αθανάσιο Κούρτη, πλαισιώνοντας μουσικά την απαγγελία των ποιημάτων του. Από τον Οκτώβριο του 2007,κυκλοφορεί η νέα ανεξάρτητη δισκογραφική δουλειά των Μωβάστρο, με τίτλο ‘Pub Corral – μέρος α΄’, στον οποίο συμμετέχουν η Παυλίνα Μιχα’ι’λίδη (Ονειροπαγίδα), Γιάννης Καρακώστας (Coin) κ.α. Για την απόκτηση του δίσκου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την μπάντα στα:

movastro@gmail.com
www.movastro.com
www.myspace.com/movastroband

καθώς και στις live εμφανίσεις.



Τα μέλη του συγκροτήματος :

Σείριος Σαββα’ί’δης- στίχοι , μουσική , κιθάρα , φωνή
Στράτος Πατλαμάζογλου - τύμπανα
Κώστας Ζαροδήμος - μπάσο

Τις πληροφορίες τις ζήτησα και τις έλαβα από το ίδιο το συγκρότημα και τους ευχαριστώ πολύ γι'αυτό. Μπορείτε να ακούσετε τραγούδια τους στη σελίδα τους στο myspace.

www.myspace.com/movastroband

Motivo 4

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1997. Το 2000 κυκλοφορεί ο πρώτος τους δίσκος με τίτλο "Στη Σκιά Της Σελήνης". Τον Ιανουάριο του 2001 ο Σαββίδης τραυματίζεται σοβαρά σε ατύχημα και για 6 μήνες είναι στο νοσοκομείο με συνεχείς εγχειρήσεις στα μάτια.Την περίοδο Αύγουστο - Σεπτέμβριο γίνονται 11 συναυλίες. Το 2003 κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος του συγκροτήματος με τίτλο "Αν Δεις Να Ακροβατώ".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Άννα Καρλαύτη - φωνή , πλήκτρα
Γιώργος Αρχοντάκης -μπάσο , κιθάρα
Κώστας Σαββίδης - κιθάρα
Γιάννης Κουτσουκέλης - φωνή , κιθάρα
Άρης Τσουκαντάς - τύμπανα , κιθάρα

Οι πληροφορίες είναι από το επίσημο site του συγκροτήματος "www.motivo4.gr". Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Ο Χρόνος Που Φε΄τγει , Οι Παλιοί Μας Φίλοι) εδώ : Motivo 4

www.myspace.com/motivo4

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/Motivo_4

Μοναχικός Ταξιδώτης

Ο "Μοναχικός Ταξιδώτης" ονομάζεται Γεράσιμος και είναι μέλος του συγκροτήματος "Άγγελοι Της Νύχτας" όπου παίζει κιθάρες. Εκτός από το συγκρότημα γράφει και δικά του κομμάτια, τα οποία μπορείτε να ακούσετε στη σελίδα του στο site "www.musicwave.gr" πατώντας εδώ : Μοναχικός Ταξιδιώτης

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τον χώρο του στο myspace.

www.myspace.com/sadromanticingr

Morel

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1985. Ο 1ος δίσκος «10000 Μέρες από ‘δώ…» κυκλοφόρησε τον Απρίλη του 1987, μετά από δυο χρόνια ηχογραφήσεων (studio Syn Ena), ανακατατάξεων, διαξιφισμών κλπ περιπετειών. Ο δίσκος ανακηρύσσεται από περιοδικά και μουσικοκριτικούς ως ο καλύτερος Post New Wave με Ελληνικό στίχο. Το διάστημα 1986 - 1988 οι «MOREL» παίζουν σε όλα τα στέκια της εποχής -είτε μόνοι είτε με άλλους καλλιτέχνες και γκρούπ- (Παύλος Σιδηρόπουλος, ο Δ. Πουλικάκος κι Αδέσποτα Σκυλιά, Watercolours, No Mans Land, Εκών Άκων, Λευκή Συμφωνία, Antitropau Council, Villa 21, Last Drive κ.α). Ο 2ος δίσκος των «MOREL» «Βουβά Τοπία» κυκλοφόρησε το 1988 από την Ano Kato Records, ηχογραφήθηκε σε 144 ώρες (studio Tracks) βάσει αυστηρού προγράμματος, χωρίς καμία απώλεια, κανένα πρόβλημα αντίθετα με τον πρώτο. Οι κριτικές και πάλι διθυραμβικές ενώ το συγκρότημα προτάθηκε παμψηφεί να εκπροσωπήσει στο τμήμα της Σύγχρονης Μουσικής την Ελλάδα στην επερχόμενη (Δεκ. 1988) Biennale στην Bologna. Το LP «Βουβά Τοπία» θεωρείται από πολλούς ως μοναδικό στο είδος του. Το 1993 διδάσκεται ως θέμα Σύγχρονης Μουσικής στο Πανεπιστήμιο της Βοστόνης. Στην ΕΡΑ2, καλύπτει μουσικά τα δελτία ειδήσεων. Το 1999, τα «Βουβά Τοπία» συγκαταλέγονται στον κατάλογο με τα καλύτερα 100 LP όλων των ειδών και όλων των εποχών στην Ελληνική Δισκογραφία. Το LP «Βουβά Τοπία» δεν κυκλοφόρησε ποτέ σε cd. Οι Morel έχουν αφήσειπ'ισω τους 2 LP, 5 συμμετοχές σε συλλογές, 1 soundtrack, 50 live εμφανίσεις, διαφημιστικά, πολλά κομμάτια στο 4κάναλο ή στο συρτάρι, πολλές υποσχέσεις, πολλά όνειρα, ανεκπλήρωτα…

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Γιώργος Κούκιος - φωνές , κιθάρες
Μιχάλης Βερναρδάκης - κιθάρες , μπάσο
Γιώργος Ανδρέου - sampler
Νίκος Σιδηροκαστρίτης - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.koukios.eu".Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Άνοιξη , Δέκα Χιλιάδες Μέρες Από 'δω) εδώ : Morel

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/Morel

Μοντάζ

Το 1992 κυκλοφορούν το single "Πάρτυ Για Όλους" σε βινύλιο. Η πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά έρχεται το 1999 με τίτλο "Τι Κόσμος Είναι Αυτός" από τη ν Legend. Tο 2003 κυκλοφορούν τον τελευταίο τους δίσκο με τίτλο "Namaste".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Νίκος Πασχάλης - φωνή
Μανόλης Παπούλιας - κιθάρα , σύνθεση
Μανόλης Σαμαράς - κιθάρα
Αντώνης Κουϊμτζής - μπάσο
Γιάννης Βουλγαράκης - τύμπανα

Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Το Κυνήγι Της Βροχής , Με Το Στόμα Κλειστό) εδώ : Μοντάζ

www.myspace.com/montaztikosmoseinaiaytos

Μόνο Γυμνό

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1998. άτω από δύσκολες συνθήκες το συγκρότημα αυτό παρέμεινε ζωντανό με αρκετές συναυλίες στο ενεργητικό του, μέχρι που τον Μάιο του 2004 άρχισε να ηχογραφεί την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Λόγια Του Γέρου Μην Ακούς... , ...Μα Μην Τα Ξεχάσεις". Ο δίσκος κυκλοφορεί από την LIVE records σε όλα τα ΜETROPOLIS.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Θεοδώρου Νεκτάριος - μουσική σύνθεση, ερμηνεία κιθάρες
Παναγιώτης Μαθικολώνης - κιθάρες
Άγγελος Γκούφας - μπάσο
Δημήτρης Παύλου - τσέλο
Γιώργος Κάγκαρης - ακορντεόν
Γιώργος Φιλικόζης - φλάουτο
Ντίνος Τσακίρης - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το επίσημο site του συγκροτήματος "monogymno.livepage.gr". Στο site μπορείτε να κατεβάσετε ελεύθερα όλα τα τραγούδια του δίσκου τους. Μπορείτε επίσης να τους επισκεφτείτε στον χώρο τους στο myspace.

www.myspace.com/monogymnorock

Monitor

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1997 στην Αθήνα. Κυκλοφόρησαν 2 single το 1999 : "Κάπου Αλλού Ξημερώνει" και "Που Με Πας". Το 2000 κυκλοφορούν τον πρώτο τους ολοκληρωμένο δίσκο με τίτλο "Ένα" ενώ 2 χρόνια αργότερα κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος με τίτλο "Τέλος Πάντων". Το 2007 κυκλοφορεί ο δίσκος "Το Τραγούδι Του Υδρογόνου".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Αλίκη Αβδελοπούλου - φωνή
Βασίλης Νάκης - πλήκτρα , προγραμματισμός

Οι πληροφορίες είναι από τον χώρο του συγκροτήματος στο myspace. Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Ήταν Όλα Εδώ , Άνθρωποι Μόνοι) εδώ : Monitor

www.myspace.com/monitormuzic

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/Monitor

Μόνιμοι Καταληψίες

Συμμετέχουν στη συλλογή "Rockap Τα Demos" με το κομμάτι "Ένα Χαμόγελο Σπαστό".

Μπορείτε να βρείτε ένα τραγούδι (Ένα Χαμόγελο Σπαστό) εδώ : Μόνιμοι Καταληψίες

Μην Πυροβολείτε Τον Πιανίστα

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1983 στην Αθήνα. Το 2000 μετά από πολλές περιπέτειες κυκλοφορεί ο δίσκος "Αίνιγμα" από τη "Cyberdelia Records". 'Οπως συχνά συμβαίνει, το συγκρότημα δικαιώθηκε δύο χρόνια μετά την διάλυσή του όταν οι αναγνώστες του πιο έγκυρου περιοδικού ανάλογης μουσικής το ψήφισαν σαν ένα από τα καλύτερα άλμπουμ που βγήκαν ποτέ. Το συγκρότημα διαλύθηκε το '01. Το '05 μπήκε στη συλλογή "The Dark Ages", του περιοδικού "Rock n roll" (Απρίλιος '05), το καμμάτι "Ξενύχτι".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Ανδρέας Σούτης - φωνή
Πάνος Οικονομάκης - κιθάρα
Χριστίνα Μανιάτη - κιθάρα , φωνή
Ηρακλής Μπουζιώτης - μπάσο , φωνή
Θύμιος Μπούτσης - τύμπανα , κρουστά

Οι πληορφορίες είναι από το site "www.anexartisi.gr". Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Αίνιγμα , Φωνή Στην Έρημο) εδώ : Μην Πυροβολείτε Τον Πιανίστα

Μικρή Άρκτος

Το 1998 συμμετέχουν στη συλλογή next big thing με το κομμάτι "Ο Άνθρωπος Του Πλήθους".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Κοντογιωργάκης Σταύρος - φωνή
Καβουράκης Γιώργος - κιθάρα
Παπάζογλου Σταύρος - πλήκτρα
Καγιόγλου Αλέξης - τύμπανα
Μιχαλάκος Νίκος - μπάσο

Μπορείτε να βρείτε 1 τραγούδι (Ο Άνθρωπος Του Πλήθους) εδώ : Μικρή Άρκτος

Μια Υπέροχη Μέρα Για Αυτοκτονία

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1998 στην Καβάλα. Ένα χρόνο αργότερα κυκλοφόρησαν ένα demo με 2 τραγούδια. Το τραγούδι "Μύθος" περιέχεται στη συλλογή "Rockap Τα Demos".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Σάββας Παπαδόπουλος - κιθάρα , φωνητικά
Χρήστος Κωστόγλου - μπάσο
Αντώνης Μιχαλόπουλος - κιθάρα
Στράτος Πατλαμάζογλου - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.anexartisi.gr". Μπορείτε να βρείτε ένα τραγούδι (Μύθος) εδώ : Μια Υπέροχη Μέρα Για Αυτοκτονία

Μεσημέρης Σταμάτης

Γεννήθηκε το 1948 στην Αθήνα. Ο Στ.Μεσημέρης είναι συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής. Ήταν μέλος του συγκροτήματος "Faces". To 1989 κυκλοφορεί ο πρώτος προσωπικός του δίσκος με τίτλο "Μεθάω", ενώ 2 χρόνια αργότερα κυκλοφορεί ο δίσκος "Απόδραση". Το 1993 κυκλοφορεί ο δίσκος "Άγριο Πλήθος". Το 2000 κυκλοφορεί ο τετραπλός live δίσκος με τίτλο "Oνείρου Χρώματα Που Ταξιδεύει Ο Καπνός Του Ινδιάνου".

Οι πληροφορίες είναι από το blog του an205 "an205.blogspot.com". Εκεί θα βρείτε πληροφορίες για τις συμμετοχές του Στ.Μεσημέρη στη δισκογραφία, είτε σαν συνθέτης, στιχουργός, ερμηνευτής. Προτείνω να κάνετε και μία γενικότερη βόλτα στο blog, θα βρείτε ενδιαφέροντα πράγματα.

Μέρες

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2005. Η ηχογράφηση του πρώτου τους άλμπουμ με τον τίτλο "Παντοτινή Χαραγματιά" ξεκίνησε στις 29 Μαϊου 2006 αφού το συγκρότημα έγραψε και το ομώνυμο τραγούδι του. Η ηχογράφηση τελείωσε το Νοέμβρη του 2006 και το συγκρότημα παρουσίασε το άλμπουμ σε μια ζωντανή εμφάνιση στο ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΡΟΔΟΥ στα τέλη του Νοέμβρη του 2006. Στα δισκοπωλεία το πρώτο τους cd κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2007 ,σε συνεργασία με την General Music .Το γκρουπ ξεκινά τις πρόβες για το δεύτερο άλμπουμ του με τον προσωρινό τίτλο "Κρύψε Με".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Μάκης Μήσιας - κιθάρες , φωνή
Μανώλης Ατζαράκης - μπάσο , φωνή
Παναγιώτης Αυγερινός - ηλεκτρική κιθάρα , φωνητικά
Γρηγόρης Σορώτος - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το επίσημο site του συγκροτήματος "www.meres.gr". Στο site μπορείτε να κατεβάσετε ελεύθερα 3 τραγούδια τους. Τα 3 κομμάτια (Άλλη Μια Νύχτα , Μέρες , Παντοτινή Χαραγματιά) μπορείτε να τα βρείτε και εδώ : Μέρες

www.myspace.com/meresmeres


www.youtube.com/meresmeres

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2007

Metro Decay

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1982 στην Αθήνα. Το 1983 κυκλοφορούν το πρώτο τους single "Κειμήλια" το οποίο περιέχει 2 κομμάτια και έναν χρόνο αργότερα κυκλοφορεί ο μοναδικός τους δίσκος με τίτλο "Υπέρβαση". Το 2007 έγινε μία προσπάθεια επανασύνδεσης της μπάντας η οποία τελικά δεν έγινε. Έτσι το συγκρότημα ανακοίνωσε την οριστική διάλυσή του με καθυστέρηση 20 ετών.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Αντώνης Μανιάτης - φωνή, κιθάρες
Κώστας Μάστορης - bass synth, keyboards, πιάνο
Γιάννης Μανιάτης - τύμπανα, κρουστά

Οι πληροφορίες είναι από τον ανεπίσημο χώρο του συγκροτήματος στο myspace. Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Μαύρος Κύκνος , Σκιές) εδώ : Metro Decay

www.myspace.com/metrodecay

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/Metro_Decay

Μέσα Στο Φως

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2005. Το πρώτο τους demo ηχογραφήθηκε την ίδια χρονιά και περιέχει 8 κομμάτια.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Μερκούριος - φωνητικά
Γιώργος - κιθάρα
Σωτήρης - μπάσο
Βαγγέλης - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το site του συγκροτήματος "musicwave.gr/MESASTOFOS". Στο site μπορείτε να ακούσετε 2 τραγούδια τους.

Μεθυσμένα Ξωτικά

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1998 στην Αθήνα. Το 2002 κυκλοφορούν το πρώτο τους demo. Το 2006 συμμετέχουν στη συλλογή "Διατάραξη Κοινής Συνείδησης" ενώ το 2007 κυκλοφορούν τον πρώτο τους ολοκληρωμένο δίσκο ο οποίος περιέχει 6 νέα κομμάτια και 8 παλιότερα τα οποία έχουν ηχογραφηθεί ξανά.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Μπιλίρης Γιάννης - φωνή , κιθάρα , στίχοι , μουσική
Μουτής Θάνος - μπάσο , φωνητικά
Παναγόπουλος Παναγιώτης - τύμπανα
Μπουζιώτης Στέλιος - τρομπέτα , φωνητικά
Γλαμπεδάκης Μιχάλης - κιθάρα , φωνητικά , μίξη

Οι πληροφορίες είναι από το επίσημο site του συγκροτήματος "methismenaxotika.gr". Στο site τους μπορείτε να κατεβάσετε ελεύθερα όλα τα κομμάτια τους.

www.myspace.com/methismenaxotika

Μέθη Λήθη

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1997 στην Πάτρα. Το 1999 έδωσαν το τελευταίο live τους ενώ την ίδια περίοδο ηχογραφήθηκε ένα demo με 6 κομμάτια από τα οποία τα 4 περιλήφθησαν στο CD του fanzine Scream #20. Το τραγούδι "Θέλω να αδειάσω την καρδιά μου" περιέχεται στη συλλογή "Rockap Τα Demos".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Μιχόπουλος Αντρέας - τύμπανα
Σέμπρος Γιάννης - κιθάρα , σύνθεση
Λιακέας Γιώργος - μπάσο
Λαμπρόπουλος Νεκτάριος - φωνή , στίχοι

Οι πληροφορίες είναι από το επίσημο site του συγκροτήματος "geocities.com/methi_lithi". Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Προσπαθούσα Να Σου Πω , Ο Σκοπός) εδώ : Μέθη Λήθη

www.myspace.com/methilithi

Μετέωρον

Το 2005 κυκλοφορούν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο " Πριν Απ'το Πριν Και Μετά Απ'το Ύστερα", ένας δίσκος ο οποίος περιέχει 10 κομμάτια.

Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Ελευθερία , Ονειρογράφημα) εδώ : Μετέωρον

www.myspace.com/met3oron

Μέντορες

Συμμετοχή στη συλλογή του Atlantis "PURE ROCK 3" με το κομμάτι "Όρκος". Δεν γνωρίζω κάτι άλλο.

Μπορείτε να βρείτε 1 τραγούδι (Όρκος) εδώ : Μέντορες

Μέντα

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1999 στην Αθήνα. Το Δεκέμβριο του 2000 κυκλοφορεί η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Στον Πλανήτη Του Εδμούνδου". Στα τέλη του 2003 έρχεται η κυκλοφορία του δίσκου "Σε Καινούργια Μπάντα" ενώ το 2007 κυκλοφορεί η τρίτη τους δουλειά με τίτλο "Ινστρουμέντα".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Παπαδημητρίου Νίκος - μπάσο , φωνή
Βλάχας Κώστας - κιθάρα , φωνητικά
Λαϊνάς Δημήτρης - πλήκτρα , φωνητικά
Γαλάνης Πάνος - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το χώρο του συγκροτήματος στο myspace. Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Το Παιχνίδι , Ψάχνεις Ξανά) εδώ : Μέντα

www.myspace.com/mentagr

Μελόδραμα

Το 2004 κυκλοφόρησε η πρώτη δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος σε ανεξάρτητη παραγωγή με τίτλο "Βάρβαρα Χρόνια".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Μιχάλης Δούκαρης - φωνή , ηλεκτρικό μπάσο , ακουστική κιθάρα , φυσαρμόνικα
Δημήτρης Χατζής - φωνή , ηλεκτρική κιθάρα , ακουστική κιθάρα , πλήκτρα

Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Ιράκ 2003 , Τελευταίες Ημέρες) εδώ : Μελόδραμα

Μειδίαμα

Το συγκρότημα Μειδίαμα είναι μια εξαμελής rock μπάντα με ελληνικό στίχο που τη χαρακτηρίζει ο πειραματικός και ατμοσφαιρικός της ήχος.

Τα μέλη του group –Μπάμπης (Φωνή – Κιθάρα), Πίπης (Κιθάρα), Κόμης (Μπάσο), Βασίλης (Drums), Άχις (Κιθάρα - Φωνητικά), και Κώστας (Synths/Samplers) - διαμόρφωσαναυτό το σχήμα πριν 5 χρόνια περίπου.
Στο διάστημα αυτό το συγκρότημα έκανε αρκετές live εμφανίσεις και έλαβε μέρος σε αρκετούς διαγωνισμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το καλοκαίρι του 2006 άνοιξε το πρόγραμμα της 1ης μέρας του 3ήμερου μουσικού Festival River Party που γίνεται στο Νεστόριο Καστοριάς, πριν εμφανιστούν τα Υπόγεια Ρεύματα και οι Raining Pleasure. Το επόμενο καλοκαίρι (2007) άνοιξε τη συναυλία των Μωρά στη Φωτιά και τον περασμένο Ιανουάριο εμφανίστηκαν μαζί με τους De Facto στο rock bar The Wall στην Πτολεμαϊδα. Το φετινό καλοκαίρι άνοιξε τη 2η μέρα του Bulldog Festival στη Θεσσαλονίκη πριν βγουν στη σκήνη οι Πράσσειν Άλογα και ο Marky Ramone, ενώ εμφανίστηκαν πριν τους Magic de Spell στο 1ο Festival της Βέροιας που πραγματοποιήθηκε στο φράγμα του Αλιάκμονα.

Μερικές απο τις διακρίσεις που είχε το συγκρότημα στους διαγωνισμούς που έλαβε μέρος ήταν η 3η θέση ανάμεσα σε δεκάδες μουσικά σχήματα στο διαγωνισμό Echoes of You που διεξήχθει στον Μύλο στη Θεσσαλονίκη όπως επίσης και στο διαγωνισμό Pop & Rock Festival 2007 του Ωδείου Φίλλιπος Νάκας όπου προκρίθηκε στα 15 καλύτερα group.

Το συγκρότημα δίνει μεγάλη βαρύτητα στις δικές του συνθέσεις, όπου έχει περίπου 40 στο ενεργητικό του (στίχοι και μουσική), αλλά στα live τα σετ περιλαμβάνουν και διασκευές.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο studio και ετοιμάζει την πρώτη του επίσημη δουλειά.


Τα μέλη του συγκροτήματος :

Χαράλαμπος - κιθάρα , φωνή
Πίπης - κιθάρα
Κωνσταντίνος - sampler , πλήκτρα
Γιάννης - μπάσο
Αχιλλέας - κιθάρα , φωνή
Βασίλης - τύμπανα

Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Χωρίς Γυρισμό , Όλα Μισά) εδώ : Μειδίαμα

www.myspace.com/meidiama

Μέδουσσα

Το συγκρότημα ξεκίνησε την πορεία του στα μέσα του Νοέμβρη του 2002, με το ηχόχρωμα του να κινείται αρμονικά στα πλαίσια του ελληνόφωνου hard rock. Το δισκογραφικό ταξίδι αρχίζει τον Δεκέμβριο του '04, με το πρώτο ομότιτλο cd single, παρά το σύντομο διάστημα ύπαρξης της μπάντας, μιας και οι πολλές ώρες συνεργασίας των μελών του group έδωσαν γρήγορα στην μουσική τους, ένα προσωπικό, ξεχωριστό στίγμα. Συμμετέχουν στη συλλογή του Atlantis "PURE ROCK 3" με το τραγούδι "Νάρκη".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Δημήτρης - φωνή
Γιώργος - μπάσο
Τάσος - κιθάρα
Θοδωρής - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.anexartisi.gr". Θα βρείτε 2 τραγούδια (Ξένη Αγάπη , Προσευχή) εδώ : Μέδουσσα

www.myspace.com/medoyssa

Μαχαιρίτσας Λαυρέντης

Γεννήθηκε στο Βόλο. Ήταν μέλος των "P.L.J." και "Τερμίτες". Η πρώτη προσωπική κυκλοφοριά έρχεται το 1989 με τίτλο "Ο Μαγαπάς Και Η Σαγαπώ". Το 1991 κυκλοφορεί ο δίσκος "Διδυμότεινο Blues" και το 1993 ο δίσκος "Ρίξε Κόκκινο Στη Νύχτα". Την ίδια χρονιά κυκλοφορεί ο δίσκος "Η Νύχτα Θα Το Πει" σε ζωντανή ηχογράφηση μαζί με το Διονύση Τσακνή. Ο επόμενος δίσκος έρχεται το 1995 με τίτλο "Παράθυρα Που Κούρασε Η Θέα" ενώ ένα χρόνο μετά κυκλοφορεί ο δίσκος "Παυσιλυπον". Το 1999 κυκλοφορεί ο δίσκος "Έτσι Δραπετεύω Απ'τις Παρέες". Έπόμενος δίσκος "Το Διάλειμμα Κρατάει Δυο Ζωές". Το 2003 κυκλοφορεί ο δίσκος "Στο Αφιερώνω", το 2005 ο δίσκος "Αλκυονίδες Μέρες" και το 2006 ο δίσκος "Ήρωες Με Καρμπόν".

Οι πληροφορίες είναι από το ανεπίσημο site για τον Λ.Μαχαιρίτσα "vidq.gr/maxairitsas".

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2007

Μαύρη Μαγιονέζα

Το συγκρότημα πρωτοεμφανίζεται το 1996 όταν το συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη ονόματι "Νυχτοπούλι" αποφασίζει να αλλάξει το όνομά του. Το "Νυχτοπούλι" έκανε την πρώτη του πρόβα το 1994, δηλαδή δύο χρόνια πριν, τα οποία γέμισε με συναυλίες σε διάφορα μπαράκια της πόλης και ένα demo με τίτλο: "Σπουδή στο μωβ : ο λυρισμός του ατάλαντου λύκου". Το 1996 ηχογραφούν στο RIFF στούντιο ένα demo CD που δύο χρόνια αργότερα, το 1998 θα γινόταν ο πρώτος τους δίσκος. Το "Μαύρη Μαγιονέζα" ηχογραφείται στο "M Studio" του Γιώργου Μάνιου και κυκλοφορούν από την EROS Music. Λίγους μήνες αργότερα γυρίζονται και οι "Μέντορες" , το πρώτο τους video clip. To 1999, η EROS Music κυκλοφορεί το CD συλλογή "Παράλληλες Rock Διαδρομές", στο οποίο εκτος από τη Μαύρη Μαγιονέζα, συμμετέχουν οι Ενδελέχεια και οι Magic de Spell (το CD είναι και multimedia και περιέχει το video από τους "Μέντορες"). Το 2000 βρίσκει το συγκρότημα για μια ακόμη φορά στο Μ Studio να ηχογραφεί το δεύτερο album του με τίτλο "Παραμόρφωση". Η συλλογή με τίτλο "Η νέα σκηνή της EROS" περιέχει δύο τραγούδια από την "Παραμόρφωση". Κάπου εκεί, γυρίζεται και το δεύτερο video clip του συγκροτήματος, "Η εντροπία σου είναι πολύ πιο μεγάλη", όπου το τραγούδι με τον παράξενο τίτλο, οπτικοποιείται πάνω σ' ένα σενάριο των ίδιων, στην πρώτη ουσιαστική απόπειρα του συγκροτήματος να περιγράψουν τη μουσική τους με εικόνες. Το 2002 βρίσκει το συγκρότημα να ηχογραφεί τον τρίτο τους δίσκο "Μανιτάρια και Μανιφέστα", οι ηχογραφήσεις του οποίου ολοκληρώνονται προς το τέλος του ίδιου χρόνου και κυκλοφορεί τον επόμενο. Οι συναυλίες έχουν πλέον εμπλουτιστεί με οπτικές προβολές και εξελίσσονται σ' ένα εντυπωσιακό πολυμεσικό θέαμα με πληθώρα μηνυμάτων για αυτιά και μάτια. Οι συναυλίες έχουν πλέον εμπλουτιστεί με οπτικές προβολές και εξελίσσονται σ' ένα εντυπωσιακό πολυμεσικό θέαμα με πληθώρα μηνυμάτων για αυτιά και μάτια. Αυτή τη φορά οι συνθέσεις αφήνουν τις όποιες ποιητικές της Μαύρης Μαγιονέζας κατά μέρους για να πουν, έξω απ' τα δόντια, πράγματα που όλοι βιώνουν αλλά ελάχιστοι έχουν τα κότσια να τραγουδήσουν. Η απίστευτη παραγωγή με τεχνικές που εφαρμόζονται στην Ελλάδα για πρώτη φορά, σε συνδυασμό με τις ευφάνταστες ενορχηστρώσεις και το ανακάτεμα ηλεκτρονικών και φυσικών οργάνων, δίνουν ένα album σφιχτό σαν γροθιά με 14 e-rock συνθέσεις γραμμένες όπως πάντα για τους απαιτητικούς φίλους και υποψιασμένους ακροατές. Το τέταρτο album της Μαύρης Μαγιονέζας με γενικό τίτλο " Καλή Όρεξη" κυκλοφορεί από την Tech Killa Records, την ιδιόκτητη από τους ίδιους δισκογραφική, ανεξάρτητη, εταιρία. " Ήταν ο μόνος τρόπος να έχουμε τον πλήρη έλεγχο της μουσικής μας" λένε οι ίδιοι, " χωρίς καλλιτεχνικές παρεμβολές ή οικονομικά παζάρια πάνω στην παραγωγή".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Ανδρέας Ασημακόπουλος - φωνή , κιθάρα
Κώστας Μαντζουκίδης - μπάσο , φωνητικά
Νέστωρ Κάνιστρας - τύμπανα
Ορέστης Ναλμπάντης - κιθάρα , φωνητικά

Οι πληροφορίες είναι από το επίσημο site του συγκροτήματος "www.mavri-magioneza.com". Στο site μπορείτε να ακούσετε τραγούδια τους. Βίντεο των "Μαύρη Μαγιονέζα" θα βρείτε εδώ "www.youtube.com/mavrimagioneza", ενώ μπορείτε να κατεβάσετε ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι εδώ "www.radioindy.com/mavrimagioneza". Τέλος, μπορείτε να τους επισκεφτείτε και στο myspace.

www.myspace.com/mavrimagioneza

Ματωμένα Πέπλα

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1995. Το 1999 κυκλοφορεί η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Ματωμένα Πέπλα".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Βασίλης Μαρίνης - μπάσο , φωνητικά
Βαγγέλης Μηλιώνης - κιθάρα , φωνητικά
Τόλης Κουτσογιαννακόπουλος - τύμπανα
Βασίλης Αλεξόπουλος - κιθάρα
Γιώργος Μπούκλης - μπάσο
Γιάννης Μεταξάς - κιθάρα

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.rock-underground.gr". Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Φως , Φοβάμαι Μη Φύγεις) εδώ : Ματωμένα Πέπλα

Μάσκες

Οι "Μάσκες" δημιουργήθηκαν στη Θεσσαλονίκη το 1993 και ηχογράφησαν το πρώτο τους ομώνυμο album με τη συμπολίτική τους δισκογραφική εταιρεία "Ano-Kato Records" το φθινόπωρο του '95. Το '96 ακολούθησε ένα 3ιντσο cd single με τίτλο "Όλα Περνούν...", σε περιορισμένα αντίτυπα, που αμέσως γίνεται συλλεκτικό. Την ίδια χρονιά ακολούθησαν συναυλίες και συμμετοχές σε μουσικά φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα. Το '97, τα δυο ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος, Νίκος Ιωακειμίδης και Ακης Κατσουπάκης, με τη βοήθεια γνωστών μουσικών της Θεσσαλονίκης, ηχογραφούν το "Ζήλιον", ένα ακουστικό album με πειραματικές διαθέσεις, χρήση κρουστών και προσθήκη υπολογιστή στην επεξεργασία ήχου, το οποίο κυκλοφορησε το '98 από την "Ano-Kato Records". Το '98, ηχογραφούν το album "Κάθε Δεύτερο Λεπτό", ολοκληρώνοντας και τυπικά το δισκογραφικό τους συμβόλαιο. Στο τέλος της ίδιας χρονιάς υπογράφουν συμβόλαιο με την "Minos-Emi" και ταυτόχρονα συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα. Το '00 κυκλοφορεί το cd single τους "Σχέδιο Με Βροχή", ενώ συμμετέχουν φιλικά και σ' έναν δίσκο αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο. Τον Φεβρουάριο του '02, κυκλοφορεί ο νέος τους δίσκος με τίτλο "Γέφυρες Στις Ταράτσες", με την συμμετοχή του Φίλιππου Πλιάτσικα και της Θεοδοσίας Τσάτσου.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Νίκος Ιωακειμίδης - φωνή , κιθάρα
Βασίλης Πέγιος - μπάσο
Άκης Κατσουπάκης - πλήκτρα
Αλέξης Αποστολακάκης - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.anexartisi.gr". Μπορείτε να βρείτε 4 τραγούδια (Σχέδιο Με Βροχή , Σαν Όνειρο , Όλα Περνούν , Ζάλη) εδώ : Μάσκες

www.myspace.com/maskes

Μανίκας Θοδωρής

Δημοσιογράφος, μουσικός παραγωγός, συγγραφέας... Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά είναι ο δίσκος "Απόψε Φύγαμε" το 1984. Το 1995 κυκλοφορεί ο δίσκος "Thirty Ντέρτι" ενώ το 1998 ο δίσκος "Η Συνωμοσία Των Μετρίων". Έπειτα από τις προσωπικές δισκογραφικές δουλειές του, συνεργάζεται με τους 667.

Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Είμαστε Στον Αέρα , Η Συνωμοσία Των Μετρίων) εδώ : Μανίκας Θοδωρής

Μαμ Κακά Και Νάνοι

Το συγκρότημα παίζει γνωστά ελληνικά ροκ κομμάτια.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Γιάννης - μπάσο
Βασίλης - τύμπανα
Θοδωρής - πλήκτρα , φωνή
Στάθης - κιθάρα , φωνή
Δημήτρης - ηλεκτρική κιθάρα

Οι πληροφορίες είναι από το επίσημο site του συγκροτήματος "www.mknband.net". Στο site μπορείτε να κατεβάσετε ελεύθερα τραγούδια αλλά και βίντεο. Μπορείτε να τους επισκεφτείτε και στο myspace.

myspace.com/mknband

Λανθάνουσα Πορεία

Ξεκίνησαν τη μουσική τους πορεία με το όνομα "Underground" τo 1994. Από τότε μέχρι και το '97, έχοντας αλλάξει αρκετές φορές σύνθεση και το όνομα της μπάντας σε "Asios Nossis", ξεκινά ένας κύκλος τακτικότερων live εμφανίσεων τόσο σε μουσικές σκηνές της Δάφνης όσο και της υπόλοιπης Αθήνας. Το '98 ηχογραφείται το πρώτο τραγούδι τους, το "Καλό Ταξίδι Νύχτα" στο "Studio Effect" στο Mαρούσι. Το '00 το όνομα του συγκροτήματος αλλάζει σε "Λανθάνουσα Πορεία" και η δραστηριότητα του σχήματος γίνεται ακόμα εντονότερη. Οι live εμφανίσεις αυξάνονται και ηχογραφούνται άλλα έξι τραγούδια. Το '01 εμφανίζονται στο "ΑΝ Club" στα πλαίσια του διαγωνισμού "Battle Of The Bands", όπου καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις του κοινού. Ακολούθησαν κάποιες ηχογραφήσεις και ένα demo με τίτλο "Καλό Ταξίδι Νύχτα".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Χαρης Χατζηδακης - φωνή , κιθάρα
Χρηστος Βαρος - κιθάρα
Ελενη Γιαννακοπουλου - βιολί
Λευτερης Νικολουζος - μπάσο
Δημητρης Δημητριαδης - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.anexartisi.gr". Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Καλό Ταξίδι Νύχτα , Κοιτώ Τον Ουρανό) εδώ : Λανθάνουσα Πορεία

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2007

Λάθος Πόρτα

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 1999 με το όνομα "Κλέφτες Του Πάντοτε". Στα τέλη του 2000 το όμομα άλλαξε σε "Λάθος Πόρτα".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Γ. Κλάδης - ηλεκτρικές κιθάρες
Μιχάλης Μ. - μπάσο
Γ. Ρους κιθάρες , φωνή
Τίμος Χ. τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το επίσημο site του συγκροτήματος "lathos-porta.tripod.com". Στο site κατεβάσετε ελεύθερα 4 τραγούδια.

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2007

Λώλαμα

Πρώτη τους κυκλοφορία ήταν ένα demo την ίδια χρονιά. Το '91 συμμετέχουν στην πρώτη κασετοσυλλογή του "Ράδιο Ουτοπία" και την επόμενη χρονιά στην lp συλλογή "Fragmenta IV", που κυκλοφόρησε από το fanzine "Στις Σκιές του Β-23", και συμμετείχαν με το κομμάτι "Αίνιγμα". Το '93 το δεύτερο demo τους με τίτλο "Στα Καμαρίνια Της Υπομονής", με εφτά τραγούδια. Την ίδια χρονιά κυκλοφορούν το μοναδικό τους δίσκο, το επτάιντσο "Ο Βωμός Της Μοναξιάς" με τέσσερα κομμάτια, ένα από το προηγούμενο demo τους. Τα τργούδια ηχογραφήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, στο studio όπου ηχογράφησαν οι "Τρύπες" τον πρώτο τους δίσκο. Κυκλοφόρησε από τη δραστήρια "Fifth Dimmension Records" από το Κιάτο Κορινθίας, του Κώστα 'Αβεσαλόμ'. Σε αυτό το δίσκο έπαιξε κιθάρα ο Αστέρης Λιάπης, μετά την αποχώρηση των Βασιλειάδη και Εμμανουηλίδη. Τον Οκτώβριο του '96 έδωσαν μια συναυλία στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης με "Γκούλαγκ" και "Γκρόβερ". Το '97 συμμετείχαν στη κασετοσυλλογή "'Εκρηξη Οργής" με το κομμάτι "Το Ασημένιο Δέντρο" και λίγο καιρό μετά διαλύθηκαν.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Χρήστος Τζιώκος - φωνή
Χρήστος Χατζηαθανασίου - τύμπανα
Νίκος Βάχρας - μπάσο
Κώστας Βασιλειάδης - κιθάρα
Στέλιος Εμμανουηλίδης - κιθάρα.

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.anexartisi.gr". Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Η Εκτέλεση , Το Χοίρειο Άσμα) εδώ : Λώλαμα

Love In Sadness

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1989 στην Αθήνα. Το 1992 πρωτοεμφανίστηκαν στη δισκογραφία συμμετέχοντας στη συλλογή "Fragnenta IV" με το τραγούδι "Promised Land". Ντεμπούτο άλμπουμ τους ήταν το "Απλές Ιστορίες" (1993), που κυκλοφόρησε για λογαριασμό της εταιρείας Έβδομη Διάσταση. Το Σεπτέμβριο του 1994 εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο Διεθνές Φεστιβάλ BAM στη Βαρκελώνη. Στις αρχές του 1996 υπέγραψαν συμβόλαιο με την ετικέτα Warehouse και ακολούθησαν το EP "Πίσω απ' τον Ήλιο" (1996) και το άλμπουμ "Το Δεύτερο Αμάρτημα" (1997). Εμφανίστηκαν στο "πλάι" γνωστών ονομάτων της εγχώριας (Δημήτρης Πουλικάκος, Απροσάρμοστοι) και διεθνούς (The Stranglers, Paul Rodgers) σκηνής, όπως επίσης και στο Rockwave Festival (1997). Το τρίτο άλμπουμ τους "Κατάσταση Ανάγκης" είδε το φως της δημοσιότητας το 2000.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Άρης Τσουκαντάς - φωνή , κιθάρα , ντραμς , πλήκτρα
Στέλιος Τσουκαντάς - μπάσο
Γιάννης Γεωργιάδης - κιθάρα
Χρήστος Διακουμής - ντραμς

Οι πληροφορίες είναι από το site "el.wikipedia.org". Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Αστέρι Της Μέρας , Πρώτη Μου Φορά) εδώ : Love In Sadness

www.myspace.com/loveinsadness

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/Love_In_Sadness

Lost Bodies

Οι Lost Bodies δημιουργήθηκαν το 1984 στη Θεσσαλονίκη. Το 1988 κυκλοφορούν 2 κασσέτες. Μετά από 3 χρόνια συμμετέχουν στη συλλογή "Fragmenta II". Ο πρώτος δίσκος τους κυκλοφορεί το 1997 για να ακολουθήσουν άλλοι 6 δίσκοι με τελευταίο το δίσκο "Όσμωση" που κυκλοφόρησε το 2007

Στο επίσημο site του συγκροτήματος "lostbodies.gr" μπορείτε να κατεβάσετε ελεύθερα τραγούδια τους. Μπορείτε να τους επισκεφτείτε και στο myspace.

www.myspace.com/lostbodies

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/Lost_Bodies

Λογαρίδης Σταύρος

Γεννήθηκε το 1953 στην Κωνσταντινούπολη. Πρώην μέλος των "Poll" και τον "Ακρίτας". Το 1978κυκλοφορεί την πρώτη του προσωπική δουλειά με τίτλο "Λογαρίδης Σταύρος" ενώ 2 χρόνια αργότερα κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος με τίτλο "Σε Άλλη Γη". Το 1985 κυκλοφορεί ο τρίτος δίσκος με τίτλο "Με ταφεγγάρια Χάνομαι" και το 1996 υκκλοφορεί τις "Ονειρεμένες Πολιτείες". Ακολουθούν 2 ακόμη ολοκληρωμένες δουλειές, το 2002 "Μια Βουτιά Στην Αγάπη" και το 2007 "Ξαφνικά Καλοκαίρι". Έχει πολλές συμμετοχές και συνεργασίες με διάφορα ονόματα της ελληνικής σκηνής.

Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Μια Βουτιά Στην Αγάπη , Ποτέ) εδώ : Λογαρίδης Σταύρος

Λουδίας

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1998 στη Θεσσαλονίκη. Το 2000 κυκλοφορούν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο "Λουδίας", ενώ το 2004 κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος με τίτλο "Οι Σαλαμάνδρες Δεν Χορεύουν Σέικ".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Παναγιώτης Βιολιστής - φωνή , κιθάρα , σύνθεση , στίχοι
Γιάννης Γκουγκουρέλας - κιθάρα
Στέφανος Χρυσάκης - μπάσο
Δημήτρης Κοκονίδης - τύμπανα

Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Υπομονή , Ντροπή) εδώ : Λουδίας

Λήτης

Την πρώτη του κιθάρα ο ΛΗΤΗΣ την αγόρασε κάπου στα 1966 από το Μοναστηράκι. Τα πρώτα δικά του κομμάτια τα γράφει στις αρχές του ’70. Το 1975 δημιουργεί το ντουέτο ΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΙΖΟΛΔΗ. Ηχογραφούν για λογαριασμό της Happening Records το πρώτο τους single με δυο κομμάτια τον «Δράκο του πάρκου» και την «Βροχή». Την αμέσως επόμενη χρονιά ηχογραφούν άλλα δυο κομμάτια την «Αράχνη» και την «Γαλάζια μηχανή» συμμετέχοντας στην συλλογή HAPPENING ’82. Το 1982κυκλοφορεί με τους "Τρυκ" το δίσκο "Ποδανά". Το 1988 κυκλοφορεί από την Saccaris Records ο δίσκος "Χαρακίρι", ενώ το 2005 κυκλοφορεί ο δίσκος "Νυνχτώνει" από την Atlantis Records.

Οι πληροφορίες είναι από το επίσημο site του Λήτη "www.greek-rock.com". Στο site μπορείτε να ακούσετε τραγούδια του.

Λευκή Συμφωνία

Δημιουργήθηκαν το 1984 στην Αθήνα. Τα μέλη του συγκροτήματος ήταν Θοδωρής Δημητρίου φωνή, Σπύρος Χαρίσης τύμπανα, Τάκης Μπαρμπαγάλας κιθάρα, μέλος των "Forwand Music Quintet" και "Red mist" και Διογένης Χατζηστεφανίδης μπάσο. Στο συγκρότημα έχουν συμμετάσχει και οι George Becker, Το '86 κυκλοφόρησαν το πρώτο lp τους με τίτλο "Μυστικοί Κήποι" απο την "EMI" και το '88 το "Ηχώ Του Πόθου" πάλι από την "ΕΜΙ". Από αυτό το δίσκο, γύρισαν video clip το κομμάτι "Κοιτάζοντας Πίσω" το οποίο μεταδόθηκε από το MTV. Το γεγονός αυτό άνοιξε τους ορίζοντες του γκρουπ, και έτσι βρέθηκαν το '90 στη Γερμανία, όπου έδωσαν κάποια live σε δίαφορα club με το όνομα "Timedrops". 'Επειτα από έξι μήνες στη Γερμανία άλλαξαν κιθαρίστα, και στη θέση του Μπαρμπαγάλα ήρθε ο Γερμανός George Becker. Το '93 κυκλοφόρησαν ένα maxi single, το "Θα Είμαι Εκεί" από τη "Warner" και ένα lp το "Λευκή Συμφωνία" από τη "WEA". Το κομμάτι "Θα Είμαι Εκεί" γυρίστηκε σε video clip από το Νίκο Νικολαϊδη. Είχε προηγηθεί στο γκρουπ η αλλαγή ντράμερ, είχε έρθει ο Chris Berger στη θέση του Σπύρου Χαρίση (ο οποίος αυτοκτόνησε στις 7 Μαϊου 1993, στα εικοσιεφτά του χρόνια). Το '94 επανακυκλοφόρησαν από τη "WEA" το "Μυστικοί Κήποι" με προσθήκες δύο ακυκλοφόρητων κομματιών και τριών live. Το ίδιο διάστημα αποχωρούν από την μπάντα οι δύο Γερμανοι μουσικοί και έρχονται στη θέση τους οι Κώστας Καστάνης κιθάρα και ο Γιάννης Βεναρδής τύμπανα (ex "Αδιέξοδο", "Γενιά Του Χάους"). Με αυτή τη σύνθεση ανοίγουν τη συναυλία των "Μetallica" και "Cult" στην Αθήνα. Το '96 κυκλοφόρησε το "Λευκή Συμφωνία ΙV - Χρώματα" από τη "FM Records". 'Εχουν συμμετάσχει στις συλλογές "Bienal '87" της "Ips" από τη συμμετοχή τους στη Biennale της Βαρκελώνης το '87, "Fragmenta V" που κυκλοφόρησε από το ιστορικό fanzine "Στις Σκιές Του Β-23" το '92, "Μαγικό Βοτάνι" το '94 από την "Wipe Out" και "Rocks Beer"

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.anexartisi.gr".Μπορείτε να βρείτε 4 τραγούδια (Το Φεγγάρι Αιμοραγεί , Ξανά Και Για Πάντα , Κάθε Στιγμή (Τραγούδι Στον Άνεμο) , Μυστικοι Κήποι) εδώ : Λευκή Συμφωνία

www.myspace.com/leukisumfonia

Λευκές Σελίδες

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το Φθινόπωρο του 1998. Πέρα από τις LIVE εμφανίσεις του-όπως η συμμετοχή του στην εκδήλωση του CHOPPER CLUB στη Νεάπολη, την τηλεοπτική του εμφάνιση στο JAMMIN-καθιερώνεται σαν μπάντα της Θεσσαλονίκης με την εμφάνισή του στο CAFΕ AMERICAIN. Το καλοκαίρι του 2000 ηχογραφεί τη πρώτη του δουλειά στο ομώνυμο PROMO-CD που περιέχει 4 τραγούδια σαν δείγμα της δουλειάς αλλά και των δυνατοτήτων του.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Τσακιρίδης Δημήτριος - φωνή
Φωκάς Δημήτριος - κιθάρα
Edgar Kandoian - τύμπανα
Kροντηράς Χαράλμπος - κιθάρα

Μπορείτε να κατεβάσετε ελεύθερα 2 τραγούδια εδώ : Λευκές Σελίδες

Λευκές Νύχτες

Το 1999 παίρνουν μέρος στο διαγωνισμό "Rock out" των ΙΕΚ Ακμή και της Sony Music, με το τραγούδι "Σαν ηχώ". Κερδίζουν το πρώτο βραβείο και το όνειρό τους να κάνουν δίσκο αρχίσε να φαίνεται στον ορίζοντα. Πραγματικά η Sony music αναλαμβάνει τη παραγωγή του πρώτου τους cd. Ένα single που κυκλοφόρησε το 2000 με τίτλο "Σαν Ηχώ".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Χρήστος Βεργίνης - μπάσο , στίχοι
Δημήτρης Αυλωνίτης - φωνή
Κώστας Ρομποτής - κιθάρα , σύνθεση
Λεωνίδας Αγγέλης - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.musiccorner.gr". Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Σαν Ηχώ , Θέλω Να Σε Δω) εδώ : Λευκές Νύχτες