Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2007

Άγγελοι Της Νύχτας

Oι Άγγελοι Τη ς Νύχτας ξεκίνησαν την πορεία τους το φθινόπωρο του 1996 σε ηλικία μόλις 16 ετών - Παδιά ακόμα που όμως έκρυβαν μέσα τους την επιθυμία να εκφραστούν μέσα από τη μουσική. Η μπάντα θα αλλάξει αρκετά μέλη μέχρι τελικά να καταλήξει στους Γιάννης - Φωνή, Γεράσιμος - Κιθάρα, Λόρενς -Κιθάρα, Πέτρος - Μπάσσο, Αντώνης - Πλήκτρα, Γιωργος - Τυμπανα. Η πορεία τους θα συνεχιστει για λίγο ακόμα διάστημα οταν το καλοκαίρι του 98΄ το συγκροτημα διαλύεται αφού πρώτα όμως έχει αφήσει "πίσω" του το πρώτο του Demo (4 τραγούδια) - το οποίο είναι σχεδόν αδύνατον να βρεθεί κάπου σήμερα. Τα χρόνια θα περάσουν και ο Γιάννης & ο Γεράσιμος θα συμπορευτούν σαν φίλοι αλλά και σαν μουσικοί, ώσπου το καλοκαίρι του 2006 οι Άγγελοι Της Νύχτας ξαναδημιουργούνται αυτη τη φορά με άλλα συνθεση και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα μπαίνουν στο studio για ηχογραφήσουν το 2ο Demo τους με αισθητά καλύτερη παραγωγή & συνθέσεις. Τιτλος του "Απλά Περαστικοί". Ευχάριστα τα νέα από τους 'Αγγελους Της Νύχτας καθώς τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου πρόκειται να κυκλοφορήαει η πρώτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά η οποία θα περιέχει 10 κομμάτια.


Σύνθεση:

Γιάννης - Φωνή
Γεράσιμος - Κιθάρες
Λευτέρης - Μπάσσο
Ντίνα - Πλήκτρα
Νίκος - Τυμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το ' www.grrock.net ' . Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Απλά Περαστικοί , Ένα Μίασμα) εδώ : Άγγελοι Της Νύχτας

www.myspace.com/aggeloithsnyxtas

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/Aggeloi_Tis_Nixtas

1 σχόλιο:

Calmand Weird είπε...

To akikloforito album twn "Aggelwn Tis Nixtas" - "Filakes Anilikwn" - Etos 2007

http://www.sendspace.com/file/1fcqbm