Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2007

Ανοιχτή Θάλασσα

Από τον Φεβρουάριο του 1997 και μέχρι τον Φεβρουάριο του 1998, έπαιζαν στον "Σταυρό του Νότου" σε σταθερή βάση. Τον Σεπτέμβριο του 1997 συμμετείχαν στο διαγωνισμό "European Rock Prize" στο θέατρο του Λυκαβηττού και κέρδισαν το πρώτο βραβείο. Από τον Φεβρουάριο του 1998 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2000 εμφανίστηκαν σε σταθερή βάση στο "Camel Club" Από τον Ιανουάριο του 1999 έως το Μάρτιο του ίδιου χρόνου συνόδεψαν τους αδελφούς Κατσιμίχα στο "Γυάλινο Μουσικό Θέατρο" και στο "Μύλο" της Θεσσαλονίκης, επί σειρά παραστάσεων, όπου συμμετείχαν με ένα αφιέρωμα στους Pink Floyd. Το χειμώνα και την άνοιξη του 2000 εμφανίστηκαν σε σταθερή εβδομαδιαία βάση στο Fazz. Το 2001, συνόδεψαν τους αδελφούς Κατσιμίχα στη τελευταία τους περιοδεία σε πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου. Το 2002 κυκλοφόρησε ο πρώτος δίσκος τους με τίτλο ''Ανοιχτή Θάλασσα'' και το 2004 ο δεύτερος με τίτλο "Μην Περιμένεις Νέα Απ' τον Πόλεμο"

.Στο site θα βρείτε και δείγματα από την δουλειά τους
Τα μέλη του συγκροτήματος :

Γιώργος Βασιλάτος - κιθάρα , τραγούδι
Βαγγέλης Μαρκαντώνης - μπάσο , τραγούδι
Γρηγόρης Φλεμετάκης - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το επίσημο site του συγκροτήματος : www.anixtithalassa.gr. Στο site θα βρείτε και δείγματα από την δουλειά τους. Τραγούδια τους μπορείτε να ακούσετε και στη σελίδα τους στο myspace.

www.myspace.com/anixtithalassa

Δεν υπάρχουν σχόλια: