Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2007

Asfix

Ξεκίνησαν από τη Χαλκίδα το καλοκαίρι του 1994. 'Εχουν πάρα πολλές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Το σχήμα αποτελείτε από πέντε μέλη. Οι συνθέσεις τους έχουν μια πρωτότυπη υφή. Στο βιoγραφικό τους κουβαλάνε συνεργασίες με θηρία της ελληνικής σκηνής. 'Εχουν κυκλοφορήσει τρία demo, το πρώτο από αυτά σε κασέτα, με τίτλο "Εξοδος κίνδυνου" το '96 και περιείχε έξι δικά τους τραγούδια. Το Νοέμβρη του '05 κυκλοφορουν το cd με τίτλο "Δέκα Ευχές Πριν Γεννηθείς" από τη "Live Records". 'Εχουν συμμετοχή σε αρκετές ανεξάρτητες κασετοσυλλογές.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Δημήτρης Λαλαιος - φωή , κιθάρα
Γιώργος Κοτσαρης - κιθάρα
Κώστας Τσιλιγιάννης - μπάσο
Βαγγέλης Τζιαρος - πλήκτρα
Σπύρος Λιγγώνης - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι απο το ''www.anexartisi.gr''. Μπορείτε να βρείτε το τραγούδι '' Μαζί Μου Ξενυχτάς '' εδώ : Asfix

www.myspace.com/asfix

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/Asfix

Δεν υπάρχουν σχόλια: