Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2007

Αγάπη Πιο Κρύα Από Το Θάνατο

Οι Αγάπη Πιο Κρύα Από Το Θάνατο δημιουργήθηκαν το 1990. Εκαναν στο διάστημα της 10ετίας λίγες επιλεγμένες συναυλίες. Ο 1ος τους δίσκος ήταν 1 7" που κυκλοφόρησε το 1995. Ο μεγάλος μοναδικός μέχρι σήμερα ομώνυμος δίσκος τους βγήκε το 1997.Χρησιμοποιούν κιθάρες, σαξόφωνο και drum machine και καθόλου μπάσσο! Τα τραγούδια τους με τον καταλυτικό ρυθμό που δίνει η σύγκρουση του σαξόφωνου με τις κολασμένες κιθάρες θα μπορούσε να χαρακτηριστεί acid rock!Οι ευαίσθητοι, λυρικοί και αφαιρετικοί συχνά στίχοι τους σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή μουσική, δημιουργούν ίσως το πιο απρόβλεπτο μουσικό αποτέλεσμα στον χώρο του ελληνικού ροκ.


Το συγκρότημα :

Γιάννης Νομικός - κιθάρα
Δημήτρης Χωριανόπουλος - κιθάρα
Ηλίας Καραμούζης - σαξόφωνο , φωνητικά
Στον ομόνυμο δίσκο στα πλήκτρα είναι ο : Λουδοβίκος ΧΙΙΙ ενώ συμμετέχει σε ένα κομμάτι ο Ηλίας Καραμούζης - ακουστική κιθάρα

Οι πληροφορίες είναι από το site '' www.wipeout.gr ''. Δύο τραγούδια που μπορείτε να τα κατεβάσετε (Όσο Λευκά Είναι Τα Χέρια Της , Φάντασμα) βρίσκονται εδώ : Αγάπη Πιο Κρύα Από Το Θάνατο.

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/Agapi_Pio_Kria_Apo_To_Thanato

Δεν υπάρχουν σχόλια: