Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2007

Άκρως Απόρρητον

Το νεανικό group με τον φρέσκο ήχο, τις υπέροχες ερμηνείες ,την ενέργεια, και το «άκρως τρελό και απόρρητο» κέφι είναι εδώ με την πρώτη του δισκογραφική δουλειά. Το σχήμα αυτό, που ανανεωμένο –από το 2003-δίνει το μουσικό του στίγμα μέσα από τα live, μας δίνει 13 μοναδικά τραγούδια που εκπέμπουν ζωντάνια, θα τα τραγουδήσουμε και θα τα στείλουμε ,σίγουρα, με ένα “SMS”.Τα τραγούδια υπογράφουν ο ιδρυτής του σχήματος Δημήτρης Παλούδης , ο Χρήστος Παπαθεοδώρου, ο Βίκτωρ Πολυδώρου, η Κασσάνδρα και ο Γιώργος Σδόνας.

Τα μέλη του συγκροτήματος είναι :

Παλούδης Δημήτρης - κιθάρα , φωνητικά
Βόλας Στέργος - κιθάρα , φωνητικά
Καραχάλιος Γιάννης - τύμπανα
Μάχη - φωνητικά
Ανδρουλιδάκης Στέλιος - πλήκτρα
Σταματάκης Σταμάτης - μπάσο
Πέννυ Σκάρου φωνητικά
Ελεάνα - φωνητικά

Οι πληροφορίες είναι απο το '' www.freemusic.gr '' . Εδώ θα βρείτε 2 τραγούδια τους (Είναι Αργά , Ταξίδι) : Άκρως Απόρρητον

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φοβερό συγκρότημα!!! Ροκάρουν κάθε Τετάρτη βράδυ στο Enzzo Στο μπουρνάζι. Τρέξτε!!!