Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2007

Βωξ

Οι Βωξ είναι μία ομάδα νέων ανθρώπων που δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια στον χώρο της μουσικής.Η Ζίνα Αρβανιτίδη, ο Δημήτρης Καρράς και ο Βαγγέλης Καραπέτρος ένωσαν τις μουσικες τους το 2005 με αποτελέσμα τον δίσκο ''Στη Θάλασσα Των Μυστικών''. Βωξ στην αρχαία μυθολογία ήταν το ψάρι που ανήγγειλε τον ερχομό του Ερμή.


Για περισσότερες πληροφορίες κοιτάξτε εδώ : www.pazl.gr/vox. Μπορείτε να βρείτε το τραγούδι (Ένα Όμορφο Αμάξι Με Δυο Άλογα) εδώ: Βωξ

www.myspace.com/voxgreekband

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλήσπερα ....ψάχνω εδώ και καιρό ένα τραγούδι. έχω την εντύπωση πως είναι των "βωξ"!! στο ρεφραιν λέει:
"μα ειναι η αναγκη που με κανει με κανει και γελαω
μια συνηθεια που ειχες καποτε κι εσυ
χωρις φτερα κι ομως πεταω ...κι εσυ με λες εγωιστή"
το εχώ ψάξει παντού και δεν έβγαλα άκρη.
αν μπορείς να βοηθήσεις θα το εκτιμούσα (και κάποιο λινκ για να το ακούσω ίσως)
ευχαριστώ :)

savvas3aris είπε...

Ας απαντησω μετα απο εναν χρονο περιπου, τουλαχιστον για οσους το ψαχνουν τωρα και δεν το βρισκουν...

Το τραγουδι που ψαχνεις ειναι οντως των Βωξ! Λεγεται "Με συναρπάζει πάντα αυτό που με τρομάζει"

http://www.youtube.com/watch?v=LAHCR7Qm7oQ