Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2007

Βάλια Κάλντα

Οι "Βάλια Κάλντα" δημιουργήθηκαν τέλη του 1994. Το '96 είναι ημερομηνία σταθμός στην εξέλιξη της μπάντας αφού ηχογραφούν τα πρώτα τους demo, δύο κασέτες με τίτλο το όνομά τους. Οι συναυλιακές εμφανίσεις τους ξεκίνησαν την ίδια χρονιά. Σημαντική στιγμή ήταν το "Rockwave Festival" το '98 όταν η μπάντα άνοιξε το φεστιβάλ και έπαιξε δίπλα σε αξιόλογα ονόματα της ελληνικής ροκ. Στη δισκογραφία υπάρχουν επίσημα από την άνοιξη του '97 όταν μπήκαν στο studio για να ηχογραφήσουν το πρώτο τους cd, από τη "Warehouse Records", με τίτλο "Μετρώντας Μέρες" που περιέχει δώδεκα τραγούδια και κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του '97. Η δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά κυκλοφορεί το Μάιο του '00 με τη μορφή του maxi single με τίτλο "Ραδιοκύματα" πάλι από τη "Warehouse Records" και περιέχει τρία κομμάτια. Το '03 από την ίδια εταιρεία κυκλοφορεί το cd με τίτλο "Μάθε να Πετάς".


Τα μέλη του συγκροτήματος :

Νίκος Μενουδάκης - φωνή
Πέτρος Θεοφίλου - μπάσο,
Πέτρος Παναγιωτόπουλος - τύμπανα,
Ανέστης Επιτροπιάδης - κρουστά , κιθάρα,
Χρήστος Γούσιας - κιθάρα
Τάσος Μακρυγιάννης - πλήκτρα

Οι πληροφορίες είναι από το www.anexartisi.gr.Μπρείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Άλλη Μια Μέρα Τελείωσε , Ραδιοκύματα) εδώ : Βάλια Κάλντα

Δεν υπάρχουν σχόλια: