Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2007

Αμοντάριστα Πλάνα

Το 1993 ο Μάριος και ο Παναγιώτης, από την Χρυσούπολη Καβάλας, συμμαθητές στην Α' Λυκείου, έτυχε να μιλήσουν για τους στίχους που έγραφε ο πρώτος και την κιθάρα που έπαιζε ο δεύτερος. Τον Ιούλιο του 1994, άρχισε και ο Μάριος να παίζει κιθάρα. Πολλές ιδέες που κρύβονταν, βρήκαν ευκαιρία να ξεσπάσουν. Μέχρι τα μέσα του 1996, γράφτηκαν πολλά τραγούδια, με μουσική και των δύο πια. Αποκορύφωμα των προσπαθειών, το πλασάρισμα στα επιλαχόντα του διαγωνισμού της LEGEND και του STAR channel που ανέδειξε τον Πέτρο Θεοτοκάτο και τους De Facto, ενός από τα εννέα τραγούδια που είχαν στείλει τότε. Το 1998, η δημιουργία της Σπηλιάς Της Αρκούδας ήταν γεγονός. Ένας υπερφορτωμένος Cyrix στα 100MHz ήταν το στούντιο στο οποίο ηχογραφήθηκε η πρώτη δουλειά του Παναγιώτη, του Μάριου και του αδερφού του, Κώστα (Ψυχωτική Στάση), που έπαιξε τύμπανα σε πέντε κομμάτια. Το 1999, ο Μάριος τελείωσε την διετία του στη σχολή του στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Παναγιώτης εξακολουθούσε να βρίσκεται στις Σέρρες και στο ΤΕΙ όπου έχει περάσει. Στις αρχές του Καλοκαιριού, το "Χρόνια Πολλά, Σ' αγαπώ" ήταν έτοιμο. Με δεδομένη την στράτευση του Μάριου τον Σεπτέμβριο, οι δραστηριότητες περιορίστηκαν στην παράδοση αντιτύπων σε cd, σε διάφορους ραδιοσταθμούς κυρίως στην Καβάλα.
Αυτήν τη στιγμή το συγκρότημα αποτελείται από 3 άτομα : τον Παναγιώτη Βλάχο (τύμπανα), τον Γιάννη Γουμαρά (κιθάρα) και τον Μάριο Γκιαλο (μπλασο , φωνή) και βρίσκεται σε αναζήτηση μπασίστα και πληκτρά. Έδρα του είναι η Ξάνθη, όπου γίνονται οι πρόβες και οι ηχογραφήσεις (κάποιες από τις οποίες υπάρχουν στο myspace). Μέχρι τώρα έχει δώσει 3 gigs, δύο στο καταφύγιο στην Ξάνθη και ένα στην Χρυσούπολη, στο πάρτυ της Harley Davidson. Για το άμεσο μέλλον, τα σχέδια περιλαμβάνουν ηχογραφήσεις και προετοιμασία για τις επόμενες ζωωντανές εμφανίσεις.

Οι πληροφορίες είναι απο το '' www.rockap.gr ''.

Συμμετέχουν στην συλλογή Rockap - Τα Demos με το τραγούδι "Ωραία μέρα σήμερα", το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ : Αμοντάριστα Πλάνα

Μπορείτε να ακούσετε τραγούδια τους στη σελίδα τους στο myspace

www.myspace.com/amontarista

1 σχόλιο:

Marios Amontaristos είπε...

Γεια σου φίλε. Μπράβο για την προσπάθειά σου κι ελπίζω να πάει όπως θα ήθελες κι ακόμα καλύτερα. Περισσότερα για τα Αμοντάριστα Πλάνα, θα βρεις στο www.myspace.com/amontarista το οποίο θα εμπλουτιστεί με τον καιρό. Τα δεδομένα τού συγκροτήματος έχουν αλλάξει μετά από τόσα χρόνια και πλέον είναι τετραμελής μπάντα, χωρίς τον Παναγιώτη (προς το παρόν τουλάχιστον), με έδρα την Ξάνθη. Θα έχουμε νεότερα όταν υπάρξουν οι πρώτες ηχογραφήσεις.

Μάριος
Αμοντάριστα Πλάνα