Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2007

Αρνάκια

Τα ΑΡΝΑΚΙΑ ξεκίνησαν το 1984. Εκαναν πολλές συναυλίες σε όλα τα clubs της εποχής (ΠΗΓΑΣΟΣ, ΣΚΙΑΧΤΡΟ�), σε συναυλίες συμπαράστασης και συμμετείχαν το 1986 στη συλλογή "ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΝΤΙΘΑΝΑΤΟΥ". Με 3μελή σύνθεση κυκλοφορούν τον 1ο τους μεγάλο δίσκο (ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ) στα τέλη του 1993. Εντονα σκληροί και λυρικοί στίχοι ντυμένοι με ροκ μουσική (και συχνά punk) που χαρακτηρίζεται από τα δυνατά ξεσπάσματα της κιθάρας. Παράλληλα συμμετέχουν σε συλλογές. Τον Οκτώβρη όμως του 1996 ενώ ηχογραφούν τον 2ο τους ομώνυμο δίσκο ο ντράμερ τους Αντώνης Πρωτονοτάριος πεθαίνει από μία πάθηση της καρδιάς που είχε εκ γενετής. Τα υπόλοιπα δύο μέλη συνεχίζουν τις ηχογραφήσεις και ο δίσκος κυκλοφορεί τελικά την άνοιξη του 1999.

Οι πληροφορίες είναι απο το site '' www.wipeout.gr ''. Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια τους (Η Πτώση , Μονάχα Μια Κραυγή) εδώ : Αρνάκια

www.myspace.com/arnakiaband

Δεν υπάρχουν σχόλια: