Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2007

Απόντες

Οι Απόντες ακούνε σχεδόν τα πάντα, έχουν επηρεαστεί από πολλά μουσικά ρεύματα, κάτι που είναι σχεδόν αναπόφευκτο, εφόσον δύο από τα μέλη του group είναι παράλληλα και disk jockeys. Από την ελληνική σκηνή; "Παρακολουθουμε τα καινούρια πράγματα, εχουμε επιρροές από Πορτοκάλογλου, Κατσιμίχα, Σιδηρόπουλο, Σωκράτη Μάλαμα, αυτά δεν μπορείς να τ'αποφύγεις", αναφέρουν. "Τα ακούσματα είναι rock, blues, από δεκαετία του 70, Floyd, Hendrix, αλλά γενικά θα δεις την παρέα να κάθεται και ένα παίζει ένα ρεμπέτικο τραγούδι και να ακούσει και το δημοτικό επειδή είναι ελληνικό. Οτι είναι σοβαρό και αξίζει τον κόπο το ακούμε".
Απόσπασμα από συνέντευξη (01/12/1998) του Τάσου Βογιατζή την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ : www.avopolis.gr

Οι «Απόντες» έχουν κυκλοφορήσει 2 cd με τίτλους «Είμαστε εδώ» και «Είναι ένας κόσμος εκεί έξω», ενώ στον δεύτερο συμμετέχουν οι Active Member.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Τσελώνης Γιάννης - φωνή , κιθάρα
Νικολάου Γιάννης - κιθάρα
Παπαγεωργίου Χρήστος - πλήκτρα
Λυκομήτρος Γιώργος - τύμπανα
Μίχας Δημήτρης - μπάσο

Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια τους (Ζωή , Ειναι Ένας Κόσμος Εκεί Έξω) εδώ : Απόντες

Δεν υπάρχουν σχόλια: