Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2007

Da Capo Band

Οι Da Capo Band είναι ένα συγκρότημα που ανήκει μουσικά στον χώρο του Rock.Η σκληρή δουλειά και η ολοκληρωτική αφοσίωση των μελών του στη μουσική έδωσαν στο συγκρότημα δισκογραφική ύπαρξη. Τον Ιούνιο του 2004 κυκλοφόρησε από την Alpha Records η πρώτη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο «Η Μελωδία της Ψυχής». Η συνέχεια, εκρηκτικές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των μουσικόφιλων.


Τα μέλη του συγκροτήματος :

Μάρκος Φαϊτάς - τύμπανα
Ιωσήφ Δημητρίου - κιθάρα
Νίκος Καρατζάς – μπάσο
Γιάννης Δημητρίου – κιθάρα , φωνή

Οι πληροφορίες είναι από το επίσημο site του συγκροτήματος "www.dacapoband.com".
Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Η Μελωδία Της Ψυχής , Μοναδικός) εδώ : Da Capo Band

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/Da_Capo_Band

1 σχόλιο:

Aggelos είπε...

Πολύ καλοί οι Da capo!