Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2007

Λογαρίδης Σταύρος

Γεννήθηκε το 1953 στην Κωνσταντινούπολη. Πρώην μέλος των "Poll" και τον "Ακρίτας". Το 1978κυκλοφορεί την πρώτη του προσωπική δουλειά με τίτλο "Λογαρίδης Σταύρος" ενώ 2 χρόνια αργότερα κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος με τίτλο "Σε Άλλη Γη". Το 1985 κυκλοφορεί ο τρίτος δίσκος με τίτλο "Με ταφεγγάρια Χάνομαι" και το 1996 υκκλοφορεί τις "Ονειρεμένες Πολιτείες". Ακολουθούν 2 ακόμη ολοκληρωμένες δουλειές, το 2002 "Μια Βουτιά Στην Αγάπη" και το 2007 "Ξαφνικά Καλοκαίρι". Έχει πολλές συμμετοχές και συνεργασίες με διάφορα ονόματα της ελληνικής σκηνής.

Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Μια Βουτιά Στην Αγάπη , Ποτέ) εδώ : Λογαρίδης Σταύρος

4 σχόλια:

LEFTERIS είπε...

Αν ο κόσμος άκουγε τα τραγούδια του Λογαρίδη,θα διαπίστωνε οτι όσο παλιά κι αν είναι,αντανακλούν ακόμη και τις σημερινές συνθήκες,την σημερινή πραγματικότητα και καθημερινότητα(πολιτικοί βαμπίρ κλπ).
Ας προσπαθήσουμε όλοι όσοι τον έχουμε ακούσει να τον διαδώσουμε και σ'άλλους,να ακουστεί ξανά ο μεγάλος αυτός τροβαδούρος και συνθέτης!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΚΑΝΑ LIVE

U LOVE HIM

marylin είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με το lefteri!

akritas είπε...

Apla apehtos o STEW