Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2007

Ιχθείς

Σχηματίστηκαν στις αρχές του 2006 από μια παρέα έμπειρων Μουσικών της Θεσ/νίκης. Έπαιζαν ζωντανά σε διάφορα μέρη εντός και εκτός πόλης. Τον Μάρτιο του 2007 έπαιξαν support στη μεγάλη συναυλία των "Reamonn" στη θεσ/νίκη μπροστά σε 1000 περίπου άτομα κοινό, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.Τον Μάιο κατέβηκαν στην Αθήνα και έπαιξαν σε διοργάνωση του www.MusicHeaven.gr παίρνοντας θετικότατα σχόλια για την ενέργειά τους πάνω στη σκηνή. Τον Ιούλιο έπαιξαν στο Διεθνές φεστιβάλ Cosmopolis στην Καβάλα support στον Πέρση καλλιτέχνη "ARASH" μπροστά σε 3000 κόσμο.Τον Σεπτέμβριο έπαιξαν στην πλατεία Αριστοτέλους μαζί με τις "Δυτικές Συνοικίες" για την Πακόσμια Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο. Από τις 2-6-07 κυκλοφορεί η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Είναι Πολλά Τα Λεφτά..." σε δική τους ανεξάρτητη παραγωγή και διανομή από την Alpha Records.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Κωνσταντίνα Γαλάνη - φωνή
Φώτης Παπασταύρου - κιθάρες , μουσική , στίχοι
Ηλίας Κάτσιος - μπάσσο
Τάσος Μαντζάρης - πλήκτρα
Μιχάλης Γκουγκόλης - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το επίσημο site του συγκροτήματος "www.ixtheis.gr". Στο site μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το δίσκο του συγκροτήματος.

www.myspace.com/ixtheis

1 σχόλιο:

Hard-rock girl είπε...

Στους Ιχθείς παίζει κιθάρα ο θείος μου.Είχα πάρει μέρος και σ'ένα βίντεο κλιπ του(τίτλος τραγουδιού:΄Άλλες μέρες)Είχα πάει και τους είδα σ'ένα live.Καλή ουλειά κάνουν...!