Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2007

Εν Πλω

Ροκ συγκρότημα που έδρασε τη δεκαετία του ΄80. Κυκλοφορήσαν ένα και μοναδικό lp το όπιο θεωρείται συλλεκτικό και ηχογραφήθηκε το διάστημα Ιούνη - Δεκέμβρη 1988.
Το 1989 κυκλοφόρησε το lp έχοντας με τίτλο "Εν Πλω". Στο άλμπουμ υπάρχουν στοιχεία από ροκ, τζαζ μέχρι και από ρεμπέτικη μουσική. Οι εν πλω είχαν κυκλοφορήσει και το single "Αντιλαλούν οι φυλακές" που περιείχε σε διασκευή το ομώνυμο ρεμπέτικο κομμάτι, το single δόθηκε σαν Δώρο από ένα fanzine. Το 1995 μπαίνει στην συλλογή της FM Records "Act Up - Εν τούτω νίκα" το κομμάτι τους "424".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Ντίνος Σαδίκης - φωνή , κιθάρα
Δήμος Ζαμάνος - κιθάρα
Κώστας Καλογήρου - τύμπανα

Από το συγκρότημα πέρασαν και οι :

Χρήστος Πολίτης - τύμπανα (περίοδος 1985 - 1987)
Δημήτρης Καφούσιας - μπάσο (περίοδος 1985 - 1987)
Στράτος Αλοίμονος - πλήκτρα (1987)

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.ypokoultoura.gr". Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Χωρίς Κανόνα , Όνειρο) εδώ : Εν Πλω

2 σχόλια:

ολυφ είπε...

κυκλοφόρησαν κι ενα 45 αρι που περιείχε μια διασκευή ρεμπετικου νομίζω το αντιλαλούν οι φυλακές (κάπου το χω ..κάπου το χω...)

olyf είπε...

ουπς την χει την πληροφορία ανρτησει ήδη , σόρρυ