Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2007

Καπνός

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1996 στη Θεσσαλονίκη. Το 1998 κυκλοφορούν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο "Ειν'ωραία". Ο δεύτερος δίσκος έρχεται 4 χρόνια αργότερα με τίτλο "Πάλι Από Την Αρχή", ενώ το 2006 κυκλοφορεί ο τρίτος δίσκος με τίτλο "Δεν Είναι Όλα Τα Όνειρα Ίδια". Συμμετέχουν στις συλλογές "In Dog We Trust" και "Φάκελος Rock"

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Γκατζαρας Χρηστος - τύμπανα
Κωστας Καραμητσος - πλήκτρα , φωνητικά
Θοδωρης Περπερης - μπάσο
Γρηγορης Τσιανης - κιθάρα , φωνή
Ματινα Τσιφλιτζη - φωνή

Οι πληροφορίες είναι από τη σελίδα του συγκροτήματος στο myspace. Θα βρείτε 3 τραγούδια (Άκρη Στη Θάλασσα , Πάλι Από Την Αρχή , Φωτογραφία) εδώ : Καπνός

www.myspace.com/kapnosbandgr

Δεν υπάρχουν σχόλια: