Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2007

Έρεβος

Οι Έρεβος ξεκίνησαν το 1989. Τα μέλη τους έπαιζαν πριν σε άλλα σχήματα. Ο 1ος τους δίσκος (Επόμενη Μέρα) κυκλοφόρησε στα τέλη του 1991 και από τότε ακολούθησαν άλλοι 2 : Αιμος (1995) & Ανόητες Έχθρες (1999). Παράλληλα συμμετέχουν σε αρκετές συλλογές και κάνουν λίγες επιλεγμένες συναυλίες. Η μουσική τους είναι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον κράμα από ψυχεδέλεια, βαλκανικές ethnic στιγμές, dark wave ήχους, ηλεκτρονικές '90s πινελιές, δυνατές κιθάρες και έξυπνη χρήση των πλήκτρων. Οι στίχοι τους είναι επηρεασμένοι, μεταξύ άλλων, από διάφορα θέματα και έργα ποιητών της Ανατολής, απόλυτα ταιριαστοί με τον ήχο τους.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Λαμπρος Σφυρης - φωνή , πλήκτρα
Μιχαλης Γαλαιος - κιθάρα
Γιωργος Γαλαιος - μπάσο
Λεωνιδας Τογκας - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.wipeout.gr". Μπορείτε να επισκεφτείτε επίσης το "www.geocities.com/erevos_music". Θα βρείτε 3 τραγούδια (Το Σπίτι Με Τα Παράξενα , Οργή , Στους Λερωμένους Τοίχους) εδώ : Έρεβος

www.myspace.com/erevosgr

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/Erevos

Δεν υπάρχουν σχόλια: