Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2007

Magic De Spell

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1980. Δισκογράφησαν για πρώτη φορά το 1981 στην πρώτη ελληνική ανεξάρτητη εταιρία “Happening”, το EP“ Nightmare”. Ακολούθησε η συλλογή ελληνικών συγκροτημάτων “Happening ΄82” όπου συμμετείχαν με δύο τραγούδια. Στην συνέχεια κυκλοφόρησαν τρία album (“A Body In A Snare” , “Kiss The Mirror” και “Cpt Blind”). Σ΄αυτή την αγγλόφωνη περίοδο τους οι Magic έπαιζαν κυρίως στην Αθήνα (μικρά clubs , σχολεία , γήπεδα , συναυλιακοί χώροι) μόνοι τους ή παρέα με άλλα ελληνικά και ξένα συγκροτήματα (The Fall , Godfathers , The Stranglers , EMF κ.α ,).Το 1991 κυκλοφορεί το διπλό album “ A Story *The Best And The Rest” που αποτελεί και το κλείσιμο της αγγλόφωνης περιόδου ενώ το 1992 συμμετέχουν στο album – συλλογή “ΡΟΔΟΝ Live”. Η ελληνόφωνη περίοδος του γκρουπ άρχισε το 1993 με το album “Διακοπές Στο Sarajevo”. Στο τέλος του 1995 κυκλοφορεί το “ Νιψον Ανομήματα Μη Μόναν Όψιν”. Το 1997 κυκλοφορεί το mini album “Ο Φόβος Έχει Όνομα”. Σ’ αυτή την περίοδο οι Magic De Spellπραγματοποίησαν πάνω από 100 συναυλίες σ’όλη τη χώρα. Τον Ιούνιο του 1998 κυκλοφορεί το “Τραμπάλα Στις Ταράτσες Ετοιμόρροπων Σπιτιών”. Ο Μάρτης του 2000 βρίσκει τους Magic με νέο δίσκο με τον τίτλο “Κόκκινο” ενώ τον Απρίλιο του 2005 κυκλοφορεί ο δίσκος "Ο Τελευταίος Επιζών".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Θοδωρής Βλαχάκης – τύμπανα
Νίκος Γεωργούλης – κιθάρες , φωνητικά
Κώστας Βούλγαρης – φωνή
Βασίλης Νισόπουλος - μπάσο
Δημήτρης Μποτής - πλήκτρα

Οι πληροφορίες είναι από το επίσημο site του συγκροτήματος "www.magicdespell.gr". Μπορείτε να βρείτε 3 τραγούδια (Εμένα Οι Φίλοι Μου , Όποις Μ'αγαπάει Πληγώνεται , Sarajevo) εδώ : Magic De Spell

www.myspace.com/magicdespell

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/Magic_De_Spell

Δεν υπάρχουν σχόλια: