Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2007

Κίτρινα Φώτα

Τα Κίτρινα Φώτα "άναψαν" το Νοέμβρη του 2003 και προσφάτως ηχογράφησαν το 2ο demo τους με τίτλο "Στο Φως Μιας Αστραπής". Δεν έχουν εταιρία -όπως πολύ πολύ άλλοι-...

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Νίκος Καραγιάννης - τύμπανα
Μιχάλης Αγγελόπουλος - πλήκτρα
Θωμάς Πάνου - ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα , φωνή
Μαριζέτα Παππου - φωνή

Μπορείτε να κατεβάσετε ελεύθερα 4 τραγούδια εδώ "phantompad.podomatic.com". Επίσης μπορείτε να περάσετε μία βόλτα και από τον χώρο τους στο myspace :
www.myspace.com/kitrinafota

Ευχαριστώ τον Θωμά για την επικοινωνία...

2 σχόλια:

an205 είπε...

άκουσα το νέο demo και τα "σπάει" κανονικά.....
μια από τις επόμενες μέρες αφιέρωμα....

FoFonka είπε...

Βάλε κανένα από τα καινούργια στο αφιέρωμα να ακούσουμε