Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2007

Νοστράδαμος

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1970. Το 1972 με το τραγούδι ''Δώσ' μου το χέρι σου'',πέρνουν μέρος στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και κερδίζουν το βραβείο του καλύτερου προτοεμφανιζόμενου συνθέτη και εκτελεστή. Το συγκρότημα συνεχίζει και εμφανίζεται σε διάφορους χώρους όπως το club ΕΛΑΤΗΡΙΟ μαζί με τους SOCRATES και τα ΑΝΑΚΑΡΑ. Το 1974 το συγκρότημα διαλύεται. Έχουν κυκλοφορήσει 1 δίσκο το 1972 με τίτλο "Νοστράδαμος", ενώ έχουν κυκλοφορήσει 7 singles.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

- Στέλιος Φωτιάδης - μπάσσο , φωνή
- Δέσποινα Γλέζου - φωνή , κιθάρα
- Ιπποκράτης Εξαρχόπουλος "Τσάρλι" - κιθάρα , φωνή
- Chris King - φωνή

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.musicheaven.gr". Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Δως Μου Το Χέρι Σου , Τι Συμβαίνει) εδώ : Νοστράδαμος

Δεν υπάρχουν σχόλια: