Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2007

Εκτός Εαυτού

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2002 στη Λάρισα.'Εχει δραστηριοποιηθεί με εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και έχει 2 βραβεία σε πανελλήνιους διαγωνισμούς. Α' βραβείο στο "Διαγωνισμό Νέων Καλλιτεχνών" στα Τρίκαλα και Β' βραβείο στο διαγωνισμό "Pop & Rock Contest Festival" στο Ωδείο Φ. Νάκας ανάμεσα σε 180 συγκροτήματα (2003). Το 2004 κυκλοφόρησε η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Γυμνά Κορμιά".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Χρήστος Παπαχρήστος - φωνή
Πάνος Λαπούσης - πλήκτρα
Κώστας Αρσένης - μπάσο
Δημήτρης Σιανίδης - κιθάρα
Μπάμπης Χαρίτος - πλήκτρα
Ρένος Παπαiωάννου - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από τη σελίδα του συγκροτήματος στο myspace. Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Μη Σταματάς , Μέσα Απο Σένα) εδώ : Εκτός Εαυτού

www.myspace.com/ektoseautoutheband

Δεν υπάρχουν σχόλια: