Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2007

Έψιλον

Δεν κατάφερα να βρω πληροφορίες. Το 1998 κυκλοφόρησε ο δίσκος τους με τίτλο "Γηγενείς" ο οποίος περιέχει 10 κομμάτια.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Γιαννουλας Κωνσταντινος - σύνθεση , ενορχήστρωση , έγχορδα , πλήκτρα
Παπακυριακοπουλος Ανδρεας - λυρικα , φωνητικα , ποιηση
Ρεσπερης Νικολαος - έγχορδα , σύνθεση
Κιρκοπουλος Ανδρεας - τύμπανα , κρουστά
Γλυνιαδακης Αλεξιος - φωνητικά
Πετκου Αννετα - φωνητικά
Πητ Λαμπης - πνευστά , digiree doo

Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Αγανάκτηση , Ψυχές) εδώ : Έψιλον

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/Epsilon

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ήταν οι καλύτεροι. με ψυχή και στίχο. Από ότι ξέρω απαγορεύτηκε ο δεύτερος δίσκος που είχαν ηχογραφήσει και μετά δεν ξαναεμφανίστηκαν. Είχα την τύχη να τους δώ και σε συναυλία. Κρίμα. Ελπίζω να τους ξαναδούμε κάποτε.

FoFonka είπε...

Πάντως δεν μπόρεσα να βρω την παραμικρή πληροφορία. Δεν τους έχω δει ποτέ ζωντανά. Σε ποια πόλη τους είδες?

olympian είπε...

Περιστέρι, woodstock. Το 99 νομίζω. Τίγκα ο χώρος, χαμός στο live. Μίλησα μετά μαζί τους και άκουσα την κουβεντα περι απαγόρευσης και τσαμπουκάδων με ΑΕΠΙ. είχαν βγάλει τραγούδι που έβριζε σημίτη - αμερικάνους για το Κόσοβο.αν μαθεις τπτ, γράψτο. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια, συνέχισε έτσι!