Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2007

Μην Πυροβολείτε Τον Πιανίστα

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1983 στην Αθήνα. Το 2000 μετά από πολλές περιπέτειες κυκλοφορεί ο δίσκος "Αίνιγμα" από τη "Cyberdelia Records". 'Οπως συχνά συμβαίνει, το συγκρότημα δικαιώθηκε δύο χρόνια μετά την διάλυσή του όταν οι αναγνώστες του πιο έγκυρου περιοδικού ανάλογης μουσικής το ψήφισαν σαν ένα από τα καλύτερα άλμπουμ που βγήκαν ποτέ. Το συγκρότημα διαλύθηκε το '01. Το '05 μπήκε στη συλλογή "The Dark Ages", του περιοδικού "Rock n roll" (Απρίλιος '05), το καμμάτι "Ξενύχτι".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Ανδρέας Σούτης - φωνή
Πάνος Οικονομάκης - κιθάρα
Χριστίνα Μανιάτη - κιθάρα , φωνή
Ηρακλής Μπουζιώτης - μπάσο , φωνή
Θύμιος Μπούτσης - τύμπανα , κρουστά

Οι πληορφορίες είναι από το site "www.anexartisi.gr". Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Αίνιγμα , Φωνή Στην Έρημο) εδώ : Μην Πυροβολείτε Τον Πιανίστα

Δεν υπάρχουν σχόλια: