Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2007

Μάσκες

Οι "Μάσκες" δημιουργήθηκαν στη Θεσσαλονίκη το 1993 και ηχογράφησαν το πρώτο τους ομώνυμο album με τη συμπολίτική τους δισκογραφική εταιρεία "Ano-Kato Records" το φθινόπωρο του '95. Το '96 ακολούθησε ένα 3ιντσο cd single με τίτλο "Όλα Περνούν...", σε περιορισμένα αντίτυπα, που αμέσως γίνεται συλλεκτικό. Την ίδια χρονιά ακολούθησαν συναυλίες και συμμετοχές σε μουσικά φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα. Το '97, τα δυο ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος, Νίκος Ιωακειμίδης και Ακης Κατσουπάκης, με τη βοήθεια γνωστών μουσικών της Θεσσαλονίκης, ηχογραφούν το "Ζήλιον", ένα ακουστικό album με πειραματικές διαθέσεις, χρήση κρουστών και προσθήκη υπολογιστή στην επεξεργασία ήχου, το οποίο κυκλοφορησε το '98 από την "Ano-Kato Records". Το '98, ηχογραφούν το album "Κάθε Δεύτερο Λεπτό", ολοκληρώνοντας και τυπικά το δισκογραφικό τους συμβόλαιο. Στο τέλος της ίδιας χρονιάς υπογράφουν συμβόλαιο με την "Minos-Emi" και ταυτόχρονα συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα. Το '00 κυκλοφορεί το cd single τους "Σχέδιο Με Βροχή", ενώ συμμετέχουν φιλικά και σ' έναν δίσκο αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο. Τον Φεβρουάριο του '02, κυκλοφορεί ο νέος τους δίσκος με τίτλο "Γέφυρες Στις Ταράτσες", με την συμμετοχή του Φίλιππου Πλιάτσικα και της Θεοδοσίας Τσάτσου.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Νίκος Ιωακειμίδης - φωνή , κιθάρα
Βασίλης Πέγιος - μπάσο
Άκης Κατσουπάκης - πλήκτρα
Αλέξης Αποστολακάκης - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.anexartisi.gr". Μπορείτε να βρείτε 4 τραγούδια (Σχέδιο Με Βροχή , Σαν Όνειρο , Όλα Περνούν , Ζάλη) εδώ : Μάσκες

www.myspace.com/maskes

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχο το blog σου...

FoFonka είπε...

Ευχαριστώ πολύ...