Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2007

Ελληνιστάν

Οι "Ελληνιστάν" δημιουργούνται το 1993.Η μπάντα αναζητεί την ταυτότητά της μέσα από συνεχόμενες συναυλίες και καινούργια κομμάτια κι έτσι το Πάσχα του '98 θα κυκλοφορήσει ο πρώτος δίσκος από την "FM Records" με τίτλο "Eκλειψη, Συμβαίνει κι αυτό", ο οποίος περιέχει δώδεκα κομμάτια. Το 2000 κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος με τίτλο "Μικρόκοσμος". Ο "Μικρόκοσμος" έρχεται σε μια περίοδο μουσικής και διαπροσωπικής ωριμότητας των μουσικών της μπάντας και δηλώνει περίτρανα την μοναδικότητα και την ιδιοτροπία της μουσικής τους σκέψης.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Γιώργος Ελευθέρογλου φωνή , κιθάρα
Τάκης Μπόζογλου - κιθάρα
Μανόλης Καντάρογλου - μπάσο
Φώτης Δεμερτζής - τύμπανα
Γιώργος Κατιάκος - τύμπανα (από το 1999 και μετά)

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.anexartisi.gr". Μπορείτε να βρείτε 3 τραγούδια (Ψύχωσις , Ο Παλιάτσος , Ξέσπασε) εδώ : Ελληνιστάν

www.myspace.com/ellhnistan

Δεν υπάρχουν σχόλια: