Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2007

Εκτός Μάχης

Oι Eκτός Μάχης υπάρχουν στον χώρο του ελληνικού Rock από τον Οκτώβριο του 1992. Ξεκίνησαν να συνθέτουν τα κομάτια τους - ως πενταμελής μπάντα- με Hard Rock ύφος και στίχο περισσότερο ποιητικό και λιγότερο άμεσο. Το 1993 κυκλοφόρησαν τα πρώτα demo σε κασέτες γραμμένα στο RBRS Studios και παράλληλα εμφανίστηκαν και στις rock σκηνές της Αθήνας. Τον Αύγουστο 1994 ηχογράφησαν το ομώνυμο κομμάτι τους για την συλλογή Rock 'n Roll Βοήθειες Νο2 και τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις του πρώτου τους LP "Απόδραση". Και οι δύο δίσκοι γράφτηκαν στο studio Praxis με παραγωγό τον Δημήτρη Δημητράκα και κυκλοφόρησαν τον Απρίλιο του 1995 από την Wipe Out. Ακολούθησαν δύο χρόνια αδράνειας λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων και το 1997 ξεκίνησαν την σύνθεση της επόμενης δουλειάς τους που είχε ενιαία θεματολογία κάτω από τον γενικό τίτλο "Ο Πύργος της Βαβέλ". Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στο Studio Sierra με παραγωγή ZAR Productions και κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 1998 από την RIA Music.
Τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου ξεκινάνε οι ηχογραφήσεις του τρίτου κατά σειρά CD με τίτλο "Γη Αθανάτων ". Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στα studio Αction και Sierra και ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2000 με παραγωγή των Εκτός Μάχης.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Μιχάλης Σκαράκης - φωνή
ΑΑδριανος Παπαμάρκου - κιθάρα
Γιάννης Στεργίου - κιθάρα
Κώστας Μπουραζάνης - μπάσο
Ιωσήφ Σασσος - πλήκτρα
Μαυρίκιος Σκαράκης

Οι πληροφορίες είναι από το επίσημο site του συγκροτήματος : "ektosmaxhs.20m.com". Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Ο πύργος Της Βαβέλ , Γη Αθανάτων) εδώ : Εκτός Μάχης

www.myspace.com/ektosmahis

Δεν υπάρχουν σχόλια: