Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2007

Μόνο Γυμνό

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1998. άτω από δύσκολες συνθήκες το συγκρότημα αυτό παρέμεινε ζωντανό με αρκετές συναυλίες στο ενεργητικό του, μέχρι που τον Μάιο του 2004 άρχισε να ηχογραφεί την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Λόγια Του Γέρου Μην Ακούς... , ...Μα Μην Τα Ξεχάσεις". Ο δίσκος κυκλοφορεί από την LIVE records σε όλα τα ΜETROPOLIS.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Θεοδώρου Νεκτάριος - μουσική σύνθεση, ερμηνεία κιθάρες
Παναγιώτης Μαθικολώνης - κιθάρες
Άγγελος Γκούφας - μπάσο
Δημήτρης Παύλου - τσέλο
Γιώργος Κάγκαρης - ακορντεόν
Γιώργος Φιλικόζης - φλάουτο
Ντίνος Τσακίρης - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το επίσημο site του συγκροτήματος "monogymno.livepage.gr". Στο site μπορείτε να κατεβάσετε ελεύθερα όλα τα τραγούδια του δίσκου τους. Μπορείτε επίσης να τους επισκεφτείτε στον χώρο τους στο myspace.

www.myspace.com/monogymnorock

Δεν υπάρχουν σχόλια: