Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2007

Διαφυγόν Κέρδος

Το "Διαφυγόν Κέρδος" γεννήθηκε στο προαύλιο της Βαρβακείου Π.Σ. το 1978. Η μαμά του και ο μπαμπάς του το εγκατέλειψαν νωρίς, με αποτέλεσμα η βάπτισή του να γίνει ύστερα από 8 ολόκληρα χρόνια (1986). Χάρη στο ενδιαφέρον των ΜΜΕ για καθετί ποιοτικό, αλλά και στην έλλειψη ικανοποιητικού αριθμού κουμπάρων, το Δ.Κ. καταφέρνει ως σήμερα να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως η σταθερή στήριξη από την πολυεθνική εταιρεία EKFYGON PERDOS PRODUCTIONS καθώς και από το εντευκτήριον "Το Πικέ", καταδίκασαν το γκρουπίδιο αυτό σε συνεχή ύπαρξη. Ο πρώτος τους LP δίσκος, με γενικό τίτλο "Εκφεύγω γιατί πέρδομαι", αναμένεται να κυκλοφορήσει την αμέσως επόμενη 20ετία. Το ρεπερτόριο περιέχει διασκευές που διατρέχουν όλο το φάσμα του rock'n'roll από τα '60s έως σήμερα και πρωτότυπες συνθέσεις με ελληνικό στίχο. Ζωντανές εμφανίσεις του γκρουπ έχουν γίνει στα rock club AFTER DARK, LAZY, ΜΙΚΡΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΑΝ, MISSION, PIQUE, JAZZ, RITZ, MIKE'S IRISH BAR, RODEO, και σε διάφορες ανοιχτές συναυλίες (Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου, FIX Πατησίων, Πλατεία Αμαρουσίου, Ανοικτό Θέατρο Άλσους Βεϊκου, κλπ.)

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Ν.Π. - πολλές φωνές
Γ.Π. - κιθάρες , πλήκτρα , φωνές
Θ.Π. - τύμπανα , συνοπτικές διαδικασίες
Ν.Τ. - κιθάρες , φωνές
Π.Μ. - μπάσσο

Οι πληροφορίες είναι από το συγκρότημα. Τα νέα του συγκροτήματος αναρτούνται στο επίσημο site "www.diafygonkerdos.gr". Στο site θα βρείτε και κομμάτια που μπορείτε να κατεβάσετε ελεύθερα.

www.myspace.com/diafygonkerdos

Δεν υπάρχουν σχόλια: