Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2007

Metro Decay

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1982 στην Αθήνα. Το 1983 κυκλοφορούν το πρώτο τους single "Κειμήλια" το οποίο περιέχει 2 κομμάτια και έναν χρόνο αργότερα κυκλοφορεί ο μοναδικός τους δίσκος με τίτλο "Υπέρβαση". Το 2007 έγινε μία προσπάθεια επανασύνδεσης της μπάντας η οποία τελικά δεν έγινε. Έτσι το συγκρότημα ανακοίνωσε την οριστική διάλυσή του με καθυστέρηση 20 ετών.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Αντώνης Μανιάτης - φωνή, κιθάρες
Κώστας Μάστορης - bass synth, keyboards, πιάνο
Γιάννης Μανιάτης - τύμπανα, κρουστά

Οι πληροφορίες είναι από τον ανεπίσημο χώρο του συγκροτήματος στο myspace. Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Μαύρος Κύκνος , Σκιές) εδώ : Metro Decay

www.myspace.com/metrodecay

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/Metro_Decay

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εκείνο το πρώτο 45άρι τους ,είχε b-side το "Σκιές".Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα μπάντα...