Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2007

Motivo 4

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1997. Το 2000 κυκλοφορεί ο πρώτος τους δίσκος με τίτλο "Στη Σκιά Της Σελήνης". Τον Ιανουάριο του 2001 ο Σαββίδης τραυματίζεται σοβαρά σε ατύχημα και για 6 μήνες είναι στο νοσοκομείο με συνεχείς εγχειρήσεις στα μάτια.Την περίοδο Αύγουστο - Σεπτέμβριο γίνονται 11 συναυλίες. Το 2003 κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος του συγκροτήματος με τίτλο "Αν Δεις Να Ακροβατώ".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Άννα Καρλαύτη - φωνή , πλήκτρα
Γιώργος Αρχοντάκης -μπάσο , κιθάρα
Κώστας Σαββίδης - κιθάρα
Γιάννης Κουτσουκέλης - φωνή , κιθάρα
Άρης Τσουκαντάς - τύμπανα , κιθάρα

Οι πληροφορίες είναι από το επίσημο site του συγκροτήματος "www.motivo4.gr". Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Ο Χρόνος Που Φε΄τγει , Οι Παλιοί Μας Φίλοι) εδώ : Motivo 4

www.myspace.com/motivo4

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/Motivo_4

Δεν υπάρχουν σχόλια: