Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2008

Προφίλ

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2000 στην Αθήνα. Αρχικά εμφανιζόταν με το όνομα "Thundercats" σε πολλά γνωστά live clubs της Αθήνας. Το 2002 ηχογράφησαν ένα promo με 7 κομμάτια. Το 2006 το συγκρότημα άλλαξε το όνομα του σε "Προφίλ". Την ίδια χρονιά άρχισαν να ηχογραφούν τον δίσκο "Καλημέρα Τυχερέ Άνθρωπε" ο οποίος περιέχει 11 κομμάτια.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Πέτρος Κασιμάτης - φωνή
Γιώργος Συλλιγάρδος - κιθάρες
Σπύρος Πολυχρονόπουλος - κιθάρες
Ηλίας Πολυχρονόπουλος - ηλεκτρικό μπάσο
Μανώλης Ρίζος - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το site του συγκροτήματος στο myspace. Εκεί μπορείτε να ακούσετε τραγούδια τους.

www.myspace.com/profilgroup

Δεν υπάρχουν σχόλια: