Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2008

Ροδάμα

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1995 στη Θεσσαλονίκη. Την ίδια χρονιά κυκλοφορούν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο "Κάτω Απ'το Δέρμα". Το 1998 κυκλοφορεί ο δίσκος με τίτλο "Μικρά Σημάδια" και 2 χρόνια αργότερα ο τρίτος και τελευταίος δίσκος "Πλανήτης". Το συγκρότημα δεν έχει πείξει ποτέ ζωντανά.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Γιάννης Κομούτσης - πλήκτρα
Κώστας Πραντσίδης - φωνή , κιθάρα
Πάνος Παπάζογλου - κιθάρα
Λάζαρος Πλιάμπας - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.avopolis.gr". Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Αν Είχα Φτερά , Κάτω Απ'το Δέρμα Μου) εδώ : Ροδάμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: