Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2008

Φάλτσα Μπάντα

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1998 στα Τρίκαλα. Την ίδια χρονιά αλλά και την επόμενη εμφανίζονται στην μουσική σκηνή Σουΐτα στα Τρίκαλα. Παράλληλα εμφανίζονται σε όλη την Θεσσαλία. Το 2000 κυκλοφορεί ο πρώτος τους δίσκος με τίτλο "Στην Άκρη Του Δρόμου". Την ίδια περίοδο πραγματοποιούν εμφανίσεις μαζί με τα Υπόγεια Ρεύματα., Τα Φώτα Που Σβήνουν Μιλτιάδη Πασχαλίδη και άλλους. Από τον Μάη του 2002 μέχρι και το 2003 εμφανίζονταιστη μουσική σκηνή "Μεσόγειος" στη Θεσσαλονίκη. Το 2004 το συγκρότημα μπαίνει στο studio για να ηχογραφήσει το δεύτερο δίσκο του αλλά δεν υπάρχει κάποιο νέο σχετικά με αυτό στο επίσημο site.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Γιώργος Μπέκος - φλάουτο
Νίκος Πιπεράς - τύμπανα
Κων/νος Γούσης - φωνή , κιθάρες
Βασίλης Σαμαράς - πλήκτρα
Κων/νος Λάμπας - μπάσο
Σωκράτης Μπέκος - ηλεκτρική κιθάρα
Θωμάς Καρτσιούκας - φωνή
Σπύρος Μπέκος - βιολί

Οι πληροφορίες είναι από το επίσημο site του συγκροτήματος "www.faltsaband.szm.com". Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Λίλια , Φοβάμαι) εδώ : Φάλτσα Μπάντα

Δεν υπάρχουν σχόλια: