Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2008

Τρύπες

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1983 στη Θεσσαλονίκη. Ο πρώτος δίσκος κυκλοφορεί το 1985 με τίτλο "Τρύπες" από την AnoKato Records. Ο δεύτερος δίσκος κυκλοφορεί το 1987 με τίτλο "Πάρτυ Στον 13ο Όροφο" από την εταιρία Virgin πλέον. Το 1990 κυκλοφορεί ο δίσκος "τρύπες Στον Παράδεισο" και το 1993 ο δίσκος "9 Πληρωμένα Τραγούδια". Το 1994 κυκλοφορεί ο διπλός δίσκος "Κράτα Το Σώου Μαϊμού" ο οποίος περιέχει live κομμάτια αλλά και ορισμένα κομμάτια σε ακουστική εκτέλεση. Ακολουθούν άλλοι δύο δίσκοι : 1996 - "Κεφάλι Γεμάτο Χρυσάφι" και 1999 - "Μέσα Στη Νύχτα Των Άλλων". Μετά τη διάλυση του συγκροτήματος, το 2001 κυκλοφορεί ο τριπλός δίσκος "Τρύπες 1985-2000 'Ενα Ταξίδι Που Ποτέ Δεν Τελειώνει".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Γιάννης Αγγελάκας - φωνή
Γιώργος Καρράς - μπάσο , φωνή
Μπάμπης Παπαδόπουλος - κιθάρα , φωνή
Ασκληπιός Ζαμπέτας - κιθάρα
Γιώργος Τόλιος - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.trypes.tk". Μπορείτε να βρείτε 3 τραγούδια (Χωρίς Εμένα , Ερωτευμένοι Σχιζοφρενείς , Διψάω Σαν Ψάρι Και Ασφυκτιώ) εδώ : Τρύπες

www.myspace.com/trypesgr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ.........................