Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2008

Υστεροκτομή Της Barbie

Η "Υστεροκτομή Της Barbie" αποτελεί απλά την προέκταση της φιλίας 5 γιατρών, χωρίς δίπλωμα, που διέπονται από επαγγελματική ζέση για τη μουσική ενώ ασκούν τα χειρουργικά τους καθήκοντα από χόμπυ.

Για την "Υστεροκτομή Της Barbie" συνήθως συνεργάζονται :

Αρης Μακρίδης - μπάσο , χορωδία
Οδυσσέας Δούρειος - τύμπανα , χορωδία
Πάρις Αντωνίου - φωνή , ποίηση , χορωδία
Ροβέρτος Σπίντας - κιθάρα , melodica , harmonica , χορωδία
Λαυρέντης Άνθης - τενόρο σαξόφωνο , χορωδία

Μπορείτε να ακούσετε τραγούδια τους στις παρακάτω σελίδες :

www.musicwave.gr/barbie

www.myspace.com/barbieshysterectomy

2 σχόλια:

Σελήνη είπε...

ωπ!
να και τα δικά μας τα παιδιά!
έχεις κάνει καλή δουλειά φίλε.
καλή μέρα!
;)

http://selinh.blogspot.com/

Cornelius Durden είπε...

Κωστάκη σε ευχαριστούμε για το post αλλά η λεξη είναι "Υστερεκτομή".
"Υστεροκτομή" ακόμα τουλάχιστον δεν υφίσταται στην ιατρική...εκτός αν μας διαφεύγει κάτι...
;-)

Love,
Barbies