Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2008

Σαύρα Των Βασιλικών Δρόμων

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1989 με το όνομα "Tortilla Flat". έπειτα από ένα χρόνο ξεκίνησαν να παίζουν δικές τους συνθέσεις. Ο πρώτος δίσκος κυκλοφορεί το 1995 με τίτλο "Πορφυρές Αποχρώσεις". Την περίοδο 1993-1998 έπαιξαν σε όλους σχεδόν τους μεγάλους χώρους συναυλιών και εμφανίσεων, σε μικρά clubs, και σε συναυλίες υποστήριξης αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Το 1999 κυκλοφορεί η δεύτερη δισκογραφή δουλειά με τίτλο "Σε Πάγο Λεπτό".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Παπαλέξης Λάμπρος - φωνή
Τελιόπουλος Διονύσης - μπάσο
Μίχαλος Κώστας - κιθάρες
Μάνεσης Σπύρος - πιάνο , synthesizers
Κλαδάς Λέλος - hammond's, synthesizers , φυσαρμόνικα, φλάουτο
Ηλιόπουλος Γρηγόρης - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.musiccorner.gr". Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Είναι δύσκολο Να Στέκεσαι Όταν Τρέχει Ο Χρόνος , Κόκκινη Σελήνη) εδώ : Σαύρα Των Βασιλικών Δρόμων

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

exw mia aporia agaphte mou.. exw to tragoudi apo to prwto tous Cd nomizw to "h 8lipsh exei panta xrwma skouro mple".. mou to eixan steilei gt vasika mou aresei polu o sidiropoulos kai epomenws h aformh htan oti tragoudaei ekei o paulos..
ginetai omws na tragoudaei sauto to kommati??h fwnh 8a elega oti mou ton 8umizei..alla kamia fora to mualo mas kollaei sauto pou nomizoume kai to exomoiwnoume... :) 8a xarw polu na ma8w auth thn alh8eia !

FoFonka είπε...

Lipamai file mou alla den einai o Pavlos Sidiripoulos.. H fwnh einai tou Lamprou Papaleksi