Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2008

Παρρησία

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε στην Πάτρα το 2002. Έχουν ηχογραφήσει ένα demo με 2 κομμάτια όπως και πολλές ζωντανές τους εμφανίσεις.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Σπυρος Γιακουμελος - κιθάρα , φωνητικά
Γαβριλης Μπιρλης - τύμπανα
Δημητρης Τσαμπρος - μπάσο
Ανδρεας Βουλγαρης - πλήκτρα
Δωρα Παπαδοπουλου - φωνή
Νικος Αργυροπουλος - στίχοι , φωνή
Μαριος Δημητροπουλος - πλήκτρα
Χρηστος Καραχρηστος - φωνή

Οι πληροφορίες είναι από το site του συγκροτήματος "www.musicwave.gr/parrisia". Στο site μπορείτε να ακούσετε τραγούδια τους. Τραγούδια και πληροφορίες θα βρείτε επίσης και στη σελίδα τους στο myspace.

www.myspace.com/parrhsia

Δεν υπάρχουν σχόλια: