Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2008

Ψευδοπροφήτες

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1996 στη Θεσσαλονίκη. Το 1997 διακρίθηκαν με το 2ο βραβείο στο φεστιφάλ τραγουδιού του Milko που πραγματοποιήθηκε στο Μύλο. Το 1998 το συγκρότημα διαλύεται καθώς 2 από τα μέλη φεύγουν στο εξωτερικό για μεταπτυχιακές σπουδές. Το 2005 έγινε η επανένωση του συγκροτήματος.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Κώστας Ιωαννίδης - κιθάρες
Βασίλης Καραγεωργίου - μπάσο
Γιάννης Φιλιππίδης - τύμπανα , φωνητικά
Δημήτρης Παρασκευάς - φωνητικά , κιθάρες

Οι πληροφορίες είναι από το επίσημο site του συγκροτήματος "www.psevdoprofites.com". Εκεί μπορείτε να ακούσετε τραγούδια τους. Θα βρείτε 2 τραγούδια (Το Παιχνίδι , Βαθειά Νερά) εδώ : Ψευδοπροφήτες

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι στα φωνητικά είναι ο Δημήτρης Παρασκευάς. Ο drummer μαζί με τον μπασίστα κάνουνε backup vocals

FoFonka είπε...

Έχεις δίκιο φίλε ανώνυμε. Λάθος μου, ευχαριστώ για τη διόρθωση. Τα έγραψα όπως ακριβώς τα έχουν στο site τους. Λογικά έκανα λάθος από βιασύνη...

Ανώνυμος είπε...

Απλά το είδα και είπα να το διορθώσω:) Έτυχε και τους είδα πριν ένα μήνα στην Υδρόγειο και τους γνώρισα και απλά θυμάμαι ότι ο τραγουδιστής είναι ο Δημήτρης που μιλάει και συνέχεια.

Έφη (για να μή με λές ανώνυμη :)