Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2008

Piranhas

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε στα μεσα του καλοκαιριου του 2008 απο τον τραγουδιστη και τον ντραμερ του συγροτηματος που μεχρι τοτε επαιζαν στις πνοες. Αμεσως βρεθηκε ο πληκτρας,που επισης επαιζε στις πνοες, και ο βασικος κιθαριστας μελος των Low Profile. Λιγο καιρο μετα και επειτα απο επιπονες προσπαθειες για την συμπληρωση της μπαντας με ενα μπασο, βρεθηκε ουρανοκατεβατος ο Γιωργος Μπουμης που βοηθησε στην ολοκληρωση της μπαντας. Μέχρι στιγμής το γκρουπ έχει ηχογραφήσει 6 τραγούδια.Τα μέλη του συγκροτήματος :

Τόλης Μαλαμίδης - φωνή , κιθάρα
Γιώργος Παπάζογλου - κιθάρα
Γιώργος Μιχαήλ - πλήκτρα
Μάριος Μαλαμίδης - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από τη σελδία του συγκροτήματος στο myspace. Εκεί μπορείτε να ακούσετε κομμάτια τους.

www.myspace.com/piranhas00

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/Piranhas

Δεν υπάρχουν σχόλια: