Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Παρασκευή 25 Απριλίου 2008

Δείγμα Δωρεάν

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2002 στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησαν τις συναυλίες στο σχολείο στο οποίο πηγαίνανε και απο'κει και μετά παίξανε στο Remezzo bar της Κρήνης. Το 2003 συμμετέχουν στο διαγωνισμό του Φίλλιπου Νάκα στην Αθήνα, στο φεστιβάλ της Coca Cola στο Ξυλουργείο του Μύλου και στο 1st Music Meeting που διοργάνωσε το radio Θεσσαλονίκη. Λόγω υποχρεώσεων live εμφάνιση ξανακα΄νανε το 2005 στο Ξυλουργείο του Μύλου και στο φεστιβάλ Rockemon κατά τη διάρκεια της φοιτητικής εβδομάδας. Ακολούθησε συναυλία στο club Αέρας στις Φέρρες και εμφάνιση στο φεστιβάλ του Άρδα το 2006. Παίξανε 2 φορές στο Ξυλουργίο του Μύλου, στη σχολή μουσικολογίας στη Θεσσαλονίκη και πέρισυ το καλοκαίρι στο φεστιβάλ της Αφίτου που προηγήθηκε από μία εμφάνιση στο Rockemon του 2007. Η χρονιά έκλεισε κάνοντας 3 live σε διάφορα σημεία της πόλης κατόπιν συνεργασίας με το δήμο Θεσσαλονίκης. Αυτήν την περίοδο ηχογραφούν το καινούργιο τους demo.


Τα μέλη του συγκροτήματος :

Κωνσταντίνος - φωνή
Γιάννης - ακορντεόν , φωνή
Κρίτων - μπάσο
Δημήτρης - τύμπανα
Άλκης - κιθάρα

Οι πληροφορίες είναι από το ίδιο το συγκρότημα. Μπορείτε να ακούσετε τραγούδια τους στη σελίδα τους στο myspace

www.myspace.com/deigmadwrean

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τετοια συγροτηματα χρειαζονται
συγχαρητηρια..
Κωνσταντίνε
Γιάννη
Κρίτων
Δημήτρη
Άλκη

Ανώνυμος είπε...

http://homepages.pathfinder.gr/aloeveraflp/
http://homepages.pathfinder.gr/foreverflp/
http://homepages.pathfinder.gr/masazflp/

Ανώνυμος είπε...

Pwpwww...sas apolausame perusi,paramoni prwtoxronias stin plateia nauarinou!!!kathisame apo tin arxi pou etoimazsastan mexri to teleutaio tragoudi!eixame perasei polu wraia!!!an enimerwthoume gia sunaulia sas,tha erthoume opwsdipote!
kali epituxia se o,ti kanete kai kala na pernate!
popi,maria,maria.

Ανώνυμος είπε...

ououuuuuuu!eimai h popi pou proanaferthike!kale eimaste oi grupies!autes pou xoreuane kai kanane kafriles prwto pezouli pista!!!filia paidiaaa!rock on!

aloevera.gr είπε...

Μοναδικά συγκροτήματα,μπράβο παιδιά