Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Παρασκευή, 25 Απριλίου 2008

Σέλας

Οι Σέλας δημιουργήθηκαν πριν από περίπου 5 χρόνια. Με την σημερινή τους μορφή και σύσταση είναι σχεδόν ενάμιση χρόνο. Σκοπός τους συγκροτήματος είναι να ταξιδέψει το κοινό σε rock μουσικά μονοπάτια με έντονα ψυχεδελικά και alternative στοιχεία. Επηρεασμένοι από τη Διεθνή rock μουσική σκηνή του ’70 του ’80, και του ’90, όπως τους Radiohead, τους Cure, τους Muse, τους Pink Floyd, τους Madrugada, τους Joy Division, τους Portishead και τους Μassive Attack, αλλά και από την Ελληνική, όπως οι Τρύπες και τα Διάφανα Κρίνα, γράφουν τα δικά τους τραγούδια με Ελληνικό στίχο, προσπαθώντας πάντα να εδραιώσουν τον προσωπικό τους ήχο.
Οι Σέλας πρόσφατα ολοκλήρωσαν το πρώτο τους E.P, με τιτλο Δυο αιωνες μετα, το οποιο μπορειτε να ακουσετε στο www.myspace.com/selastheband
Τα μέλη του συγκροτήματος :

Ηλίας Πάλλας - κιθάρα
Τόλης Μαΐστρος - κιθάρα
Δημήτρης Κομματάς - μπάσο
Χρήστος Κοντός - κρουστά

Μπορείτε να βρείτε το πρώτο τους single εδώ : Σέλας - Δύο Αιώνες Μετά

www.myspace.com/selastheband