Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Παρασκευή, 25 Απριλίου 2008

Τέλος Πάντων

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2003 στην Αθήνα και έκανε αρκετές εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές ως 3μελής μπάντα παρουσιάζοντας ένα ακουστικό κυρίως πρόγραμμα με 3 κιθάρες.Απο τον χειμώνα του 2006 ξεκινούν ένα full set live με νέα δικά τους κομμάτια καθώς βέβαια κ τραγούδια από όλο σχεδόν το φάσμα του rock.Το 2007 με την προσθήκη των δυο νέων μελών(στα τύμπανα και στο μπάσο)επανέρχονται με νέες ιδέες και όρεξη.

Προηγούμενες εμφανίσεις :
ALFEIOS RIVER FESTIVAL ’08
RODEO LIVE CLUB, ΓΥΑΛΙΝΟ UPSTAGE THEATRE, ΠΕΥΚΩΝΑΣ LIVE,
ΤΟ ΜΠΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ,GHOST HOUSE,
BAT CITY, SISMOS ROCK CLUB,
ΚΑΦΩΔΕΙΟ ΟΡΦΕΑΣ(ΛΑΜΙΑ)

Προηγούμενες συνεργασίες :
ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ (live 20-10-06)
ΟΝΑΡ (live 9-8-08)


Τα μέλη του συγκροτήματος :

Μπάμπης Νικολάτος - ακουστική κιθάρα , φωνή
Βασίλης Γεροδήμος - ηλεκτρική κιθάρα , φωνή
Χάρης Αντωνάτος - ηλεκτρική κιθάρα
Νάσος Παχούλας - τύμπανα
Μίλτος Ξυπάκης - μπάσο

Μπορείτε να ακούσετε τραγούδια τους στη σελίδα τους στο myspace

www.myspace.com/telospantonband

Δεν υπάρχουν σχόλια: