Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2008

Βαλσαμάρας Δημήτρης

"" ... Πρώτη επαφή με την μουσική... Η μέρα που μου έκανε δώρο ένα synth ο πατέρας μου. Ήμουν δεν ήμουν δώδεκα χρονών και από τότε η επαφή αυτή είναι σχεδόν καθημερινή αφού έχει γίνει μέρος της ζωής μου. Θα έλεγα πως η μουσική για μένα είναι μία ανάγκη... αυτή ή ανάγκη ήταν που με ώθησε μετά από πέντε χρόνια, γύρω στα δεκαεπτά μου, να πάρω την πρώτη μου κιθάρα και να κλειστώ στο δωμάτιό μου για ώρες ατελείωτες προσπαθώντας να μάθω τα πρώτα μου ακόρντα.Τότε ήταν που φτιάξαμε και ένα γκρουπάκι τις “ΤΡΙΒΕΣ”. Με τα παιδιά παίζαμε διασκευές από γνωστά ελληνικά ροκ συγκροτήματα όπως Τρύπες, Ξύλινα Σπαθιά και μαζί κάναμε το ένα και μοναδικό μας demo με τίτλο “Το άρωμα”. Το συγκρότημα διαλύθηκε γύρω στα τέλη του '99, έκτοτε ο καθένας τράβηξε το δικό του μουσικό του δρόμο. Στη δική μου πορεία οι καλύτερες στιγμές ήταν η συμμετοχή μου ως συνθέτης και στιχουργός σε κάποιες δισκογραφικές δουλειές και η συμμετοχή μου στο Φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης 2007 με το τραγούδι “Ντίβα”. Τελευταία δουλεύω πάνω στο προσωπικό μου demo το οποίο αποτελείται από δέκα τραγούδια τα οποία κινούνται περισσότερο σε ακουστικό ροκ ύφος. ""Οι πληροφορίες είναι από τον ίδιο τον Δημήτρη και τον ευχαριστώ πολύ γι'αυτό. Μπορείτε να ακούσετε τραγούδια του στη σελίδα του στο myspace και στο musicwave "www.musicwave.gr/vals"

www.myspace.com/dimval

Δεν υπάρχουν σχόλια: