Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2008

Χαλβάνα

Το καλοκαίρι του 1995 στη πλατεία Ναβαρίνου στη Θεσσαλονίκη μια παρέα φοιτητών του πολυτεχνείου αποφάσισε να δημιουργήσει ένα λαϊκό progressive ρυθμικό κουαρτέτο. Το όνομά τους προήλθε ως ανασύνθεση σε μία και μοναδική λέξη των επικριτικών σχολίων μιας φίλης τους, της Άννας, που θεώρησε ότι είναι πολύ χαλβάδες για να διασκευάσουν τραγούδια των Nirvana. Το πλήρες όνομα του συγκροτήματος "Το παιδάκι με το σπιλωμένο βλέμμα που χάθηκε στο δάσος ψάχνοντας να βρει τη παιδική του αθωότητα και έπεσε σε χαλβάνα (οο)" ήταν αδύνατο να αναγράφεται στις αφίσες και τις ανακοινώσεις των live εμφανίσεων, οπότε και πολύ σύντομα υιοθετήθηκε ο απλοποιημένος αρχικός τίτλος συνοδευόμενος από το σχετικό φθόγγο Χαλβάνα (οο). Δεν παρέλειπαν όμως να διευκρινίζουν περήφανοι το πλήρες όνομα στο ξεκίνημα κάθε ζωντανής εμφάνισης.Τα μέλη του συγκροτήματος :

Δρουίδης - τραγούδι
Ρόδα τραγούδι - φωνητικά
Vanx κιθάρα - τραγούδι
Παταγώδης - κιθάρα
Μελισσούλης - μπάσο
Κοντός - πλήκτρα
Ψηλός - ντραμς

Περισσότερες πληροφορίες και όλα τα τραγούδια των Χαλβάνα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του συγκροτήματος στο livepage.gr

halvana.livepage.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το link δεν λειτουργεί. Αλλά ψάχνοντας βρήκα αυτό:

http://halvana.mylivepage.com/

Ανώνυμος είπε...

Τους μπλόκαρε ο provider για πνευματικά δικαιώματα εδώ και καιρό. Μάλλον δεν ασχολουνται πια με τη σελίδα τους...

Dr.Cafedjis είπε...

XAXAXAXA
Apithano pou tous vrika sto internet!
Perasame kati ekpliktikes vradies me ta pallikaria sti skhnh...
Istoria lemeeee...

Dr.Cafedjis είπε...

Exoun anevasei oles tis kassetes tous sto
https://www.reverbnation.com/halvana

enas mikros 8hsavroulis gia kapoious...