Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2008

Cameres

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2007 στην Καβάλα. Τα περισσότερα μέλη του γκρουπ συμμετείχαν σε άλλες τοπικές μπάντες. Το 2008 έπειτα από αλλαγές στην σύνθεση το συγκρότημα βαφτίζεται Cameres. Τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου ηχογραφούνε τα πρώτα τους 2 κομμάτια.Τα μέλη του συγκροτήματος :

Νίκος Γραμματος - φωνή , στίχοι
Γιάννης Βογιατζής - κιθάρα
Λευτέρης Χρυσοχοΐδης - κιθάρα
Κυριάκος Αμαξόπουλος - μπάσο
Μάριος Μαλαμίδης - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από τη σελίδα του συγκροτήματος στο myspace. Μπορείτε να βρείτε 2 κομμάτια (Θα Είμαι Εκεί , Είναι Φορές) εδώ : Cameres

www.myspace.com/cameres

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/Cameres

1 σχόλιο:

rockstrings είπε...

ωραιο συγκροτηματακι! νομιζω τους ειχα δει και σε ενα καναλι