Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2008

Μητέρα Φάλαινα Τυφλή

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2006 στην Αθήνα. Έχουν εμφανιστεί σε πολλές γνωστές μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας. Τον Μάιο του 2007 ηχογράφησαν το πρώτο τους promo cd με τίτλο "Πλαγκτόν". Από το 2009 θα ξεκινήσουν οι ηχογραφήσεις της πρώτης τους ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο "Ορχήστρα Στον Βυθό".Τα μέλη του συγκροτήματος :

Διαμαντής - κιθάρα , φωνή
Τζωρτζίνα - βιολί , φωνή
Μιχάλης - – άλτο σαξόφωνο
Λευτέρης - τρομπέτα
Λάμπης - τρομπόνι
Νατάσσα - βιολί
Γιώργος - ηλεκτρικό μπάσο
Κρίτων - τύμπανα
Κώστας - πιάνο , πλήκτρα
Λάμπης - κιθάρες
Αίγλη - τσέλο
Αγγελική - βιολί
Γιώργος - κοντραμπάσο

Μπορείτε να ακούσετε τραγούδια τους στη σελίδα τους στο myspace.

www.myspace.com/motherwhaleblind

Δεν υπάρχουν σχόλια: