Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

www.Rock-Elliniko.gr




Το site www.rock-elliniko.gr είναι πλέον έτοιμο, αν θέλετε μπορείτε να το επισκεφτείτε και να μας πείτε πως σας φαίνεται!...
Αν ψάχνετε κάτι μπορείτε να κάνετε μία εγραφή στο φόρουμ και να το ζητήσετε.

14 σχόλια:

an205 είπε...

ΩΡΑΙΟ ΤΟ SITE!!!!!!!!

FoFonka είπε...

Να'σαι καλά φίλε an...

seidis είπε...

ψάχνω μια δίμετρη με τεράστια
προσώντα και πολλα λεφτά!
Αν κάνω εγγραφή στο forum θα την
βρώ!!!!αχαχαχ

FoFonka είπε...

χαχα!! δεν εννούσα αυτό ακριβώς αλλά ποτέ δεν ξέρεις.. χεχεχε

Ανώνυμος είπε...

Πολύ πολύ καλοοοοοοό.....

PAN είπε...

πολυ καλη δουλεια!!!

PAN είπε...

δειτε και αυτο!http://xipolitospan.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Κηδευτηκε σήμερα 14 Ιουλιου 2009 στο νεκροταφειο της Αγιας Παρασκευής, ο Νικος Βοσδογάνης, πρωτος κιθαριστας και ιδρυτικο μελος των ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ.

Υπηρξε μελος σε πολλά σχηματα όπως ΦΕΤΙΧ, MAGIC DE SPELL, ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ.

Δυστυχως δεν βγηκε νικητης από τη μαχη με τον καρκινο.

Ηταν μόλις 42 χρόνων .

Πέτρος Κ. είπε...

Διάβασα μια ενδιαφέρουσα άποψη για το συγκρότημα ΤΡΥΠΕΣ, στο μουσικό Blog
http://musikorama.blogspot.com

zedonius είπε...

Φοβερό το blog σας παιδιά,συνεχίστε έτσι την καλή δουλειά

PS:αν θέλετε ρίχνετε και μια ματιά και στο δικό μου blog....

thanksss

ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ είπε...

Γεια χαρά σε όλους,
Τα χαμένα κορμιά είναι κάπου εκει έξω !!!

Admin είπε...

Ελληνικό ροκ συναυλίες

Ωραιο το site.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας και Καλή Χρονιά! Κατ’ αρχήν συγχαρητήρια για το ενδιαφέρον blog σας! Έχετε κάνει εξαιρετική δουλειά! Πρόσφατα ανακάλυψα ένα πολύ ωραίο μαγαζί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας μιας και το blog σας ασχολείται με τη μουσική. Το μαγαζί λέγεται “Blue Barrel”, είναι ένα νέο μουσικό στέκι στο κέντρο της πόλης (Παλαιών Πατρών Γερμανού 21,κέντρο) και σχεδόν καθημερινά φιλοξενεί live βραδιές με καταξιωμένους καλλιτέχνες από τον χώρο της Rock, Jazz, Blues καθώς και της Funk και Soul μουσικής! Τα βράδια της Τρίτης το μαγαζί έχει Jazz live με το σχήμα “Freedom Trio”, τα βράδια της Τετάρτης φιλοξενεί τον διάσημο τζαζίστα Oleg Chaly και το σχήμα “Oleg Chaly & Friends”, την Πέμπτη εμφανίζονται οι “BLUES WIRE” που αποτελούν μια από τις πιο καταξιωμένες και δημοφιλείς blues μπάντες της Ευρώπης και την Παρασκευή συνήθως έχει unplugged live με τον διάσημο ροκά Γιώργο Γάκη! Κάποια Σάββατα το “Blue Barrel” διοργανώνει και “Rock ‘n’ Roll” party με τους “The Shockin’s”! Πιστεύω ότι το μαγαζί αυτό αποτελεί μια πολύ καλή προσπάθεια και μια ιδιαίτερη πρόταση διασκέδασης η οποία θα ενδιαφέρει τους φίλους της καλής μουσικής!

Unknown είπε...

Καλημερα.Ψαχνω ενα παλιο χιουμοριστικο τραγουδακι που του πηγαιναν ολα στραβα στη μερα του,ξεχασε το πορτοφολι του και τελικα τον επιασαν οι μπατσοι.Ελεγε για μια ιστορια που εφταιγε η Μαρια που τον επιασε με την καλυτερη της φιλη,ευχαριστω