Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2007

1 Βήμα Μπροστά

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε από τους Άγι Αγγελομάτη (μπάσο) , Κωνσταντίνο Πολυχρονίου (κιθάρα) , Νίκο Φάρφα (φωνή) το Σεπτέμβριο του 2001 με αφορμή ένα πάρτυ αποφοίτησης. Παρά την απειρία των μελών το 2003 κυκλοφορεί το πρώτο το demo '' Κίτρινο Φεγγάρι '' με τα κομμάτια : Ένα Βήμα Μπροστά , Χωρίς Εσένα και δύο διασκευές. Το 2002 θέση στο σχήμα παίρνει ο Γιώργος Τσιούτσιας (πλήκτρα) ενώ ξεκινούν ηχογραφήσεις νέων κομματιών. Στις αρχές του 2007 ο Γίαννης Μακρίδης (ντραμς) είναι το νέο μέλος του συγκροτήματος και το συγκρότημα αποφασίζει να ηχογραφήσει για δεύτερη φορά τα κομμάτια του αυτή τη φορά με τον Μακρίδη να κάθεται στα ντραμς. Οι Ένα Βήμα Μπροστά συνεχίζουν τις ζωντανές εμφανλίσεις τους προωθώντας τη δουλειά τους.


Τα μέλη του συγκροτήματος :

Άγις Αγγελομάτης - μπάσο
Γιώργος Τσιούτσιας - πλήκτρα
Κωνσταντίνος Πολυχρονίου - κιθάρα
Νίκος Φάρφας - φωνή
Γίαννης Μακρίδης - ντραμς

Οι πληροφορίες είναι από το προσωπικό site του συγκροτήματος '' www.1bm.gr ''. Στο site τους προσφέρουν και ολόκληρο το δίσκο τους '' Κίτρινο Φεγγγάρι '' ο οποίος περιέχει 11 τραγούδια και μπορείτε να τον κατεβάσετε δωρεάν.

www.myspace.com/enabhmamprosta

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/Ena_Bhma_Mprosta

Δεν υπάρχουν σχόλια: