Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2007

1550

Οι 1550 δημιουργήθηκαν το 1997 και ο πρώτος ομόνυμος δίσκος ήταν έτοιμος το 1999. Στη συνέχεια ακολούθησαν αρκετές συναυλίες. 5 χρόνια γεμάτα live και συναυλίες ήταν αρκετά ώστε να δημιουργηθεί ο δεύτερος δίσκος '' Κάποια Κυριακή '' ο οποίος κυκλοφορεί το 2004. Το έτος 2007 βρίσκει τους 1550 να κυκλοφορούν τον τρίτο δίσκο τους με τίτλο '' Όσα Μπορείς ''.


Τα μέλη είναι :

Ιωσήφ Μοσχόπουλος - κιθάρα , φωνητικά
Ρουσσέτος Δημητρόγλου - κιθάρες
Γιάννης Κουμέττης - μπάσο
Τάσος Σταύρακας - πλήκτρα , ακορντεόν
Ιάκωβος Σαμσάκης - τύμπανα
Αλέξανδρος Μίχος - φωνή

Οι πληροφορίες είναι από το επίσημο site του συγκροτήματος ' ' www.1550.gr ''. Μπορείτε να κατεβάσετε 3 κομμάτια τους (Κάποια Κυριακή , Όσα Μπορείς , Ταξιδιώτης Της Ερήμου) εδώ : 1550

www.myspace.com/1550band


ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/15:50

Δεν υπάρχουν σχόλια: